ProCare Shine -puhdistuskemikaalit

Hygieenisesti puhdas ja säkenöivän raikas

Lisäksi tuotteet ovat hellävaraisia sekä astioillesi että koneellesi.

Tuoteyleiskatsaus

Jauhepuhdistusaineet ja tabletit

Jauhepuhdistusaine 2 pakkauskoossa Kevyestä keskipinttyneeseen likaan. Manuaalinen annostelu joka ohjelmalle. Annosteltavaa määrää voidaan muuttaa jokaiselle ohjelmalle niin, että se soveltuu likaisuusasteeseen. Tabletit ovat erittäin helppokäyttöisiä. Lisää vain yksi tabletti ohjelmaa kohden. Näin vahingossa tapahtuva yli- tai aliannostelu on mahdotonta. Tabletit liukenevat erittäin nopeasti ja takaavat erittäin hyvän puhdistustehon myös lyhyiden ohjelmien aikana.

Siirry tuotteisiin

Nestemäinen pesuaine

Kaksi eri nestemäistä pesuainetta 2 pakkauskoossa. Hieman emäksistä nestemäistä pesuainetta voidaan käyttää kaikkeen ja se soveltuu parhaiten kevyen tai keskinkertaisesti pinttyneen lian poistoon. Sen käyttö on erityisen helppoa. Emäksistä, nestemäistä pesuainetta voidaan käyttää myös pinttyneen lian, kuten proteiinin, tärkkelyksen, teen ja kahvin poistamiseen.

Siirry tuotteisiin

Huuhtelukirkaste ja astianpesukonesuola

Hieman happoinen huuhtelukirkaste 3 eri pakkauskoossa. Voidaan käyttää yhdessä kaikkien puhdistusaineiden kanssa. Astianpesukonesuola integroidun vedenpehmennysjärjestelmän regenerointiin.

Siirry tuotteisiin

Asiakkaan edut

Ankara lialle, ystävällinen materiaalille

Hyödynnä huippulaatuisen Miele Professional -astianpesukoneen tehopotentiaali maksimaalisesti: ProCare Shine -sarjan pesuaineet ja huuhteluaineet on suunniteltu erityisesti Miele-astianpesukoneisiin ja takaavat ihanteellisen yhteensopivuuden koneiden kanssa. Niiden tarkkaan harkittu koostumus tukee ammattimaisia astianpesutuloksia, jotka ovat taloudellisesti vaikuttavia ja ihastuttavat loistavuudellaan. Ankara lialle, ystävällinen materiaalille Uuden ProCare Shine -sarjan pesu- ja huuhteluaineet on nyt mukautettu täydellisesti Miele Professionalin raikasvesiastianpesukoneisiin samalla, kun niitä käyttämällä myös tankkiastianpesukoneissa voidaan saavuttaa erinomaiset tulokset – kaikki tämä todella ekonomisella resurssien käytöllä.

Täydellinen annostelu ja helppo käyttö

Kolme nestemäistä puhdistusainetta automaattiseen annosteluun tarjoavat vaativille käyttäjille aina oikean puhdistusvoiman. Miedosti emäksisellä, nestemäisellä ProCare Shine 10 MA -puhdistusaineella saavutetaan siten tahrattomia tuloksia kaikkien pesukohteiden ja tavanomaisten tahrojen suhteen. Toinen etu: sen käyttö on erityisen helppoa. ProCare Shine 10 A on tehokas nestemäinen pesuaine pinttyneiden tahrojen poistoon tavanomaisista esineistä. Se poistaa nopeasti jopa vaikeat tärkkelys- tai proteiinijäämät. Kolme automaattisen annostelun nestemäistä puhdistusainetta tarjoavat vaativille käyttäjille aina oikean puhdistustehon.ProCare Shine 10 GC -nestepuhdistimella on kaksi lyömätöntä etua - se varmistaa loistavat tulokset ja on samalla lempeä lasille ja ympäristöystävälliselle. Jos käyttäjä haluaa mieluummin annostella manuaalisesti, ProCare Shine -jauhe ja -tabletit tuottavat ammattilaistason puhdistustulokset.

Varusteet

Lisävarusteet täydelliseen työnkulkuun

Miele Professionalin lisävarusteilla voit integroida kaikki astianpesun työprosessit saumattomaksi, tehokkaaksi järjestelmäksi myös paikoissa, joissa tilaa on rajallisesti.

  • Pinottavat muovikorit
  • Avoimet, muovipinnoitetut metallirunkokorit
  • Annostelumoduuli nestemäisten puhdistusaineiden täysin automaattiseen annosteluun (lisävaruste)
  • Jalusta ihanteellisen ja ergonomisen työskentelykorkeuden säätöön käytettäessä erillisiä astianpesukoneita

Vedenkäsittely antaa tahrattoman pesutuloksen ja säilyttää koneesi arvon

Monissa Miele Professional -astianpesukoneissa on vakiovarusteena sisäinen vedenpehmennysjärjestelmä. Ulkoisia lisävedenkäsittelyjärjestelmiä on saatavissa käyttöpaikkoihin, joissa vesijohtovesi on laadultaan erittäin kovaa, sekä tankkijärjestelmäisiin pesukoneisiin, joissa veden läpikulku on pieni.

  • Veden demineralisointijärjestelmät pehmeän veden poistoon veden kovuustasojen ollessa korkeintaan 40 °dH
  • Osittaiseen tai täydelliseen demineralisointiin tarkoitetut säiliöt jopa 800 litran käsittelyyn tunnissa.
  • Vesimäärän mittari ja johtavuuden mittari ilmoittaa, kun säiliö on tyhjä.

System4Shine

Astianpesukoneet

Miele Professionalin astianpesukoneet tarjoavat kaikille käyttäjille juuri heidän tarkoituksiinsa sopivan oikean suorituskyvyn. Pesuhygienian korkeimpiin vaatimuksiin vastaavista raikasvesiastianpesukoneista tankkijärjestelmäisiin ja erityisen nopeisiin, pöydän alle sijoitettaviin koneisiin sekä ravintola- ja hotelliteollisuudessa käytettäviin, suurimpien erien läpiantoastianpesukoneisiin.

Varusteet

Poikkeuksellisen laaja kori- ja sisäosavalikoima tarkoittaa, että jokainen pestävä tuote voidaan sijoittaa turvallisesti ja luotettavasti astianpesukoneen ruiskutuslokeroon. Lisävarusteet mutkattomaan vedenkäsittelyyn varmistavat lisäksi optimaaliset pesutulokset, ja erilaiset jalustat helpottavat yksinkertaista integrointia kaikkiin työprosesseihin.

Pesukemikaalit

Aivan uudenlaiset ProCare Shine -sarjan puhdistus- ja huuhteluaineet on erikoissuunniteltu Miele Professional -astianpesukoneissa käytettäviksi. Niiden huolellisesti tasapainotettu koostumus helpottaa tehokkaita pesuprosesseja samalla, kun yhteensopivuus koneen kanssa ja erinomainen tehokkuus on taattu.

Huolto

Mielen asiakaspalvelu muodostuu kattavasta huoltohenkilöiden verkostosta, ja siksi se tarjoaa asiakkailleen lyhyet vastausajat, nopean, paikan päällä suoritettavan huollon sekä mukautettuja kunnossapitosopimuksia. Mielen myyntipalvelun kokeneet asiantuntijat auttavat sinua lisäksi koneidesi ja lisävarusteidesi valinnassa ja kokoonpanossa.