Vain SmartBiz pystyy siihen

Kampaamo, leipomo tai muu pienyritys: vieraat ja asiakkaat odottavat kaiken olevan puhdasta ja siistiä ja tekstiilien moitteettomia. Uuden SmartBiz-perusmallisarjan taloudelliset pesukoneet ja kuivausrummut on kehitetty erityisesti ammattikäyttöä varten.

Keskeiset edut yhdellä silmäyksellä

Täydellinen juuri sinun käyttötarkoitukseesi

Sopii täydellisesti normaalilikaisen pyykin pesuun 1–3 pesukerralla päivässä.

Ensiluokkainen suorituskyky

Tilava rumpu, johon mahtuu 7 kg pyykkiä, ja lyhyet ohjelma-ajat, vain 79 min/pesukerta.

Käyttävät sähköä ja vettä säästeliäästi

Ympäristöystävällisiä, kuuluvat korkeimpaan energiatehokkuusluokkaan, erittäin tehokas kuivausrumpujen lämpöpumppujärjestelmä.

100 % Miele-laatua

Ammattikäyttöön tarkoitettua laatua, valmistettu kestämään 10 000 ohjelmakertaa tai 15 000 käyttötuntia.

Nopea ja helppo asentaa

Nopea asentaa Plug&Play-liitännän ansiosta. Asennus pesutorniksi säästää tilaa.

Konedirektiivi 2006/42/EY

Konedirektiivin mukainen

SmartBiz: tuoteyleiskatsaus

Sopiva ratkaisu joka tarpeeseen.

Työskentelitpä sitten millä alalla tahansa, jossa pyykki on pestävä ehdottoman puhtaaksi ja hygieeniseksi, tarvitset järjestelmällistä lähestymistapaa, jolla saavutat nopeasti täydellisiä tuloksia.

Leipomot/leipomomyymälät

“Valko-/kirjopyykki”-ohjelmaa, jonka lämpötilaksi voidaan valita jopa 90 °C, suositellaan normaalilikaisten puuvilla-, pellava- ja sekoitekuitutekstiilien pesuun. Erittäin likaiset tekstiilit, kuten työvaatteet, kannattaa pestä “Tehopesu”-ohjelmalla.

Kampaamot

“Froteepyykki 40–60 °C” ‑ohjelma sopii erinomaisesti pyyheliinojen nopeaan kastamiseen. Vain vähän likaiset pyyhkeet voidaan pestä “Pika”-ohjelmassa alle 30 minuutissa.

Kauneushoitolat

Meikin tahraamat pyyhkeet puhdistuvat parhaiten “Valko-/kirjopyykki”- tai “Tehopesu”-ohjelmilla. “Froteepyykki/Erittäin kuiva” ‑ohjelmassa kuivausrumpuun voi laittaa 7 kg pyykkiä.

Lihakaupat

Teurastajan tai lihakauppiaan työvaatteiden tyypilliset tahrat irtoavat perusteellisesti “Tehopesu”-ohjelmalla. “Siivoustekstiilit”-erikoisohjelma sopii moppien ja siivouspyyhkeiden pesuun. Siinä mopit ja pyyhkeet lingotaan (niistä poistetaan vesi) ohjelman alussa, jotta niihin voisi imeytyä vettä esipesun aikana.

Päiväkodit/koulut

“Valko-/kirjopyykki”- ohjelmia, joiden lämpötila on jopa 90 °C tai “Tehopesu”-hygieniaohjelmaa suositellaan erityyppistä likaa sisältävien tekstiilien pesuun. “Villa”-pesu- ja kuivausohjelmat on suunniteltu erityisesti villahuopien ja muiden vastaavien tekstiilien pesuun ja kuivaukseen.

HoReCa (pienet hotellit ja muu majoitustoiminta)

“Valko-/kirjopyykki”-, “Froteepyykki”- ja “Liinavaatteet”-ohjelmat sopivat ihanteellisesti erilaisten keittiöpyyhkeiden, pyyheliinojen, liinavaatteiden ja pöytäliinojen pesuun.

“Siivoustekstiilit”-erikoisohjelma sopii moppien ja siivouspyyhkeiden pesuun. Siinä mopit ja pyyhkeet lingotaan (niistä poistetaan vesi) ohjelman alussa, jotta niihin voisi imeytyä vettä esipesun aikana.