Käsi kurottaa laatikkoon, joka on täynnä siteitä

Suositellut ratkaisut hevosurheilun käyttöön

EtusivuKäyttökohteetMuut käyttökohteetHevosurheiluSuositellut ratkaisut hevosurheilun käyttöön
Äiti ja lapsi pukuhuoneessa Benchmark-pesukoneiden ja ‑kuivausrumpujen vieressä

Pesulatekniikkaratkaisut hevosurheilun käyttöön

Hevoset hikoilevat, kun niillä ratsastetaan, ne piehtaroivat laitumilla, laukkaavat läpi mudan ja makailevat tallissa, toisin sanoen hevosloimet ja muut varusteet joutuvat kovalle koetukselle.
Täyttömäärältään 6 kg:n Pikkujättiläisistä aina täyttömäärältään 32 kg:n pesukoneisiin ja kuivausrumpuihin, Miele Professional ‑koneet täyttävät aina varmasti odotuksesi. Niillä kaikilla on jotain yhteistä: ne täyttävät tiukimmatkin vaatimukset ja lyhyiden ohjelma-aikojen ansiosta, saat tekstiilisi nopeasti takaisin käyttöön.
Innovatiivisten erikoisohjelmiensa ansiosta pesukoneemme selviävät kaikkein itsepintaisemmastakin liasta. Miele Professionalin tuotteiden laatu, luotettavuus ja kestävyys ovat maailmankuuluja.
Näkymä käynnissä olevan astianpesukoneen sisältä

Astianpesuratkaisut hevosurheilun käyttöön

Astiat, aterimet ja lasit on pestävä hygieenisen puhtaiksi. Miele 360PRO ‑järjestelmän astianpesukoneet, varusteet, kemikaalit ja palvelu tarjoavat ammattitason ratkaisun mitä erilaisimpiin tarpeisiin. Pestävällä astiamäärällä ei ole merkitystä, Miele Professionalin valikoimista löytyy sopiva astianpesukone kaikenkokoisiin tarpeisiin.

Lue lisää tälle alalle tarkoitetusta järjestelmäkonseptistamme

Jouhet, hiekka ja muta jättävät itsepintaisia värjäymiä tekstiileihin. Löydä sopivimmat tuotteet ja ratkaisut ratsastustallisi käyttöön.