Suurperhe katetun päivällispöydän ääressä.

Tuotesuositukset kotitalouksille

Valkoinen pienkeittiö, jossa on kalusteisiin sijoitettu astianpesukone ja astioita työtasolla.

Astianpesuratkaisut kotitalouksille

Myös kotitaloudet, joissa syntyy paljon tiskiä ja tarvitaan lyhyitä pesuaikoja, voivat hyödyntää uusia ProfiLine-astianpesukoneita. Jos haluat pestä suuret astiamäärät nopeasti juhlien jälkeen, mutta et halua luopua kotikäyttöön tarkoitettujen koneiden mukavuudesta, tulet pitämään ProfiLine-tuotevalikoimasta. Lyhyin pesuohjelma on 17 minuuttia, ja astioista ei pelkästään tule puhtaita nopeasti vaan niistä tulee loistavan puhtaita – seuraavia juhlia varten.

Viisi harmaata pesukonetta ja kuivausrumpua etualalla tummaa taustaa vasten.

Pesulatekniikkaratkaisut kotitalouksille

Ammatti- ja kotikäyttöön tarkoitettujen pesukoneiden ominaisuuksien yhdistäminen on erityisen mielenkiintoista, kun ajatellaan kotitalouskäyttöä. Lyhyet pesuajat ja ammattimainen muotoilu yhdistyvät kotitalouskäyttöön tarkoitettujen pesukoneiden helppokäyttöisyyteen ja kotikäyttöön sopivien pesuohjelmien valikoimaan. Tehokkaiden lämmitysvastusten ansiosta Pikkujättiläiset saavuttavat nopeasti toimintalämpötilansa, mikä mahdollistaa merkittävästi lyhyemmät ohjelma-ajat. Vakiona tulevan toisen vesiliitännän ansiosta koneessa voidaan käyttää jopa 70 °C kuumaa vettä. Koska modernit kaasujärjestelmät ja aurinkopaneelit kykenevät lämmittämään veden paljon pesukonetta tehokkaammin, lämminvesiliitännällä voidaan säästää energiaa ja lyhentää ohjelma-aikoja jopa 20 %. Pikkujättiläiset voivat siksi käsitellä yli kaksinkertaisen määrän pyykkiä tavalliseen kotitalouskäyttöön tarkoitettuun pesukoneeseen verrattuna.

Lue lisää tälle alalle tarjoitetusta järjestelmäkonseptistamme

Kotitalouden tarpeet ovat yhtä monimuotoisia kuin niissä asuvat ihmiset. Pestäviä astioita ja likapyykkiä tuppaa kertymään. Suurten määrien pesu vaatii niin keittiön kuin kodinhoitohuoneenkin koneilta luotettavuutta, nopeutta ja tehokkuutta.