Missä astianpesukonetta käytetään?

Millaisia esineitä peset useimmin?

Kuinka monta pesukertaa teet huippupäivinä?

Parhaan mahdollisen hygienian varmistamiseksi: onko lopullinen huuhtelulämpötila 85 °C riittävä (pitoaika: 1 minuutti) vai haluatko myös lämpödesinfiointiohjelman pesuerää varten?

Mikä läpiantomallisista astianpesukoneistamme on suosikkisi?

Yhteenveto
Astianpesukoneen paikka
Vanhainkodit ja hoitokodit 
Ravintolat/baarit 
Hotellit 
Hostellit 
Ruokalat ja ravintola-ala 
Päiväkodit 
Koulut/yliopistot 
Sairaala 
Toimistot 
Kotitaloudet 
Pienyritykset 
Pienyritykset 
Pikaruokaravintolat 
Urheiluseurat 
​​​​​​​​​​​Telakat/laivat 
Palokunnat/pelastuslaitokset 
Täyttö
Sekalaiset astiat 
Lautaset 
Aterimet 
Lasit 
Suuret kohteet 
Hengityssuojain 
Pesukertaa päivässä
ProfiLine 
Professional 
Edestä täytettävä tankkijärjestelmä 
Läpiantava tankkijärjestelmä 
Lämpödesinfiointi
lämpödesinfioinnilla 
ilman lämpödesinfiointia 
Vaihtoehdot
Lämmön talteenotto jätevedestä ja poistoilmasta 
Ei lämmön talteenottoa 
 Valikoima 
 Täyttö
Patentti: EP 1 457 153 B1Patentti: EP 2 233 061 B1Patentti: DE 102 008 062 761 B3Patentti: DE 102 007 008 950 B4Saksalainen patentti DE102008062761B3
Eurooppalainen patentti EP2201887B1
Käsiteltävien tuotteiden materiaali ja muoto vaikuttavat kuivausasteeseen.Ohjelma-ajan pitenemiseen vaikuttavat monet tekijät, kuten sähköliitäntä ja käsiteltävien tuotteiden materiaali.

Astianpesukoneet vanhainkoteihin ja hoitokoteihin

Nämä astianpesukoneet on suunniteltu vastaamaan hoitokotien erityisiin tarpeisiin, esimerkiksi luotettavat hygieeniset pesutulokset tuottavien ohjelmien avulla.

Astianpesukoneet sairaaloihin

Nämä astianpesukoneet täyttävät sairaaloiden erityisvaatimukset; niissä on esimerkiksi lämpödesinfiointiohjelma, joka takaa luotettavat, hygieeniset pesutulokset.

Astianpesukoneet ravintoloihin

Nämä astianpesukoneet vastaavat ravintoloiden vaatimuksiin esimerkiksi pikaohjelmilla, jotka takaavat vakuuttavan lopputuloksen myös ruuhka-aikoina.

Astianpesukoneet hotelleihin

Nämä astianpesukoneet vastaavat hotellien vaatimuksiin esimerkiksi pikaohjelmilla, jotka takaavat erinomaisen lopputuloksen myös ruuhka-aikoina.

Astianpesukoneet hostelleihin

Nämä astianpesukoneet vastaavat hostellien vaatimuksiin esimerkiksi siten, että ne ovat erityisen helppokäyttöisiä ja niiden lyhyet ohjelma-ajat mahdollistavat useita pesukertoja päivittäin.

Astianpesukoneet ruokaloihin

Nämä astianpesukoneet soveltuvat hyvin ruokaloihin, sillä pikaohjelmat takaavat erinomaisen lopputuloksen myös ruuhka-aikoina.

Astianpesukoneet päiväkoteihin

Nämä astianpesukoneet täyttävät päiväkotien erityisvaatimukset, sillä niissä on erikoisohjelmia, jotka puhdistavat myös muoviset aterimet nopeasti ja hygieenisesti.

Astianpesukoneet kouluihin

Nämä astianpesukoneet täyttävät koulujen tarkat vaatimukset esimerkiksi pikaohjelmilla, jotka takaavat moitteettoman lopputuloksen myös ruuhka-aikoina.

Astianpesukoneet toimistoihin

Nämä astianpesukoneet soveltuvat hyvin toimistokeittiöihin mm. siksi, että ne ovat helppokäyttöisiä ja käteviä, ja niiden lyhyet ohjelma-ajat mahdollistavat usean koneellisen pesun päivittäin.

Astianpesukoneet kotitalouskäyttöön

Nämä astianpesukoneet ovat täydellisiä kiireisille kotitalouksille. Niissä yhdistyvät ammattimainen teknologia ja kotikäyttöön tarkoitetut pesuohjelmat ja lyhyet ohjelmajaksot.

Astianpesukoneet pienyrityksille

Nämä astianpesukoneet vastaavat pienyritysten vaatimuksiin esimerkiksi siksi, että ne ovat erityisen helppokäyttöisiä ja niiden lyhyet ohjelma-ajat mahdollistavat usean koneellisen pesun päivittäin.

Astianpesukoneet pikaruokaravintoloihin

Nämä astianpesukoneet vastaavat pikaruokaravintoloiden vaatimuksiin, koska ne ovat erittäin helppokäyttöisiä ja takaavat loistavat lopputulokset myös ruuhka-aikoina.

Astianpesukoneet urheiluseuroille

Nämä astianpesukoneet vastaavat urheiluseurojen vaatimuksiin esimerkiksi sen vuoksi, että ne ovat erityisen helppokäyttöisiä ja niiden lyhyet ohjelma-ajat mahdollistavat usean koneellisen pesun päivittäin.

Astianpesukoneet meriympäristöön

Nämä astianpesukoneet täyttävät merikäytön erityiset vaatimukset. Erityisen vankoissa laitteissa on esimerkiksi erikoissähköliitännät ja lyhyet pesuohjelmat.

Tankkijärjestelmä optimaaliseen työnkulkuun

Tankkijärjestelmän voittamaton etu on, että kerran käyttölämpötilan saavutettuaan astianpesukone on aina valmiina käyttöön. Tämä johtuu siitä, että huuhteluveden lämpötila pysyy koko ajan 65 °C:ssa. Näin saavutetaan erittäin lyhyet ohjelma-ajat ja parhaat mahdolliset puhdistustulokset.

Vapaasti sijoitettava astianpesukone

Vapaasti sijoitettava, olemassa olevista keittiökalusteista riippumaton.

Integroitava astianpesukone

Ohjauspaneelia lukuun ottamatta laitteen etuosaan voidaan asentaa olemassa oleviin keittiökalusteisiin sopiva kalustepaneeli. Asennusaukon tarvittava leveys on 60 cm.

Täysintegroitu astianpesukone

Laitteen koko etuosa peitetään keittiökalusteisiin sopivalla kalustepaneelilla. Tuloksena on kaapistoon täydellisesti mukautuva kone. Asennusaukon tarvittava leveys on 60 cm.

Suorituskykytiedot

Arvot saattavat vaihdella käyttöpaikan olosuhteiden (sähköliitännän / tuloveden lämpötilan) mukaan.

Integroitu kuivaus

Integroitu kuivausjärjestelmä mahdollistaa optimaaliset kuivaustulokset ilman manuaalista kuivausprosessia. Laitteesta riippuen kuivausta edistää lisäksi luukun automaattinen avautuminen ohjelman päätyttyä (AutoOpen-kuivaus); tällä lailla kostea ilma poistuu pesutilasta.

Selkeä tekstinäyttö

Selkeä tekstinäyttö mahdollistaa käyttäjäystävälliset toiminnot valitulla maakohtaisella kielellä.

Korien käyttö

Optimaalisten puhdistus- ja kuivaustulosten varmistamiseksi korit kuuluvat näihin laitteisiin vakiovarusteina. Korit ovat äärimmäisen mukautuvia ja sopivat käytettäviksi mitä erilaisimpien astioiden ja pesutilanteiden yhteydessä.

Lämmön talteenottojärjestelmä

Kustannussäästöä: lämmön talteenotto mahdollistaa erinomaisen energiatehokkuuden.

Asiakkaiden tarpeisiin sopivat korit

Nämä laitteet toimitetaan ilman koreja, jolloin asiakas voi valita korit omien käyttötarpeidensa mukaisesti. Voit valita tarpeitasi parhaiten vastaavat korit kattavasta lisävarustevalikoimasta.

Ohjelmat laseja ja aterimia varten

Laitteissa on erikoisohjelmia, jotka varmistavat lasien ja aterimien kirkkauden ilman manuaalista kiillotusta. Näissä ohjelmissa huuhteluun voidaan käyttää demineralisoitua vettä.

Ohjelma muoviastioille

Erikoisohjelma, jonka alhainen vedenpaine ja optimoitu kuivaus sopivat herkille muoviastioille ja muille kevyille astioille.

Työtason alle asennettava astianpesukone

Astianpesukone on helposti asennettavissa kaapistoon työtason alle. Konetta voidaan säätää tarvittaessa työtason korkeuden mukaisesti. Asennusaukon tarvittava leveys on 60 cm.

Integroitavat ja täysintegr. astianpesukoneet

Integroitavat ja täysintegroitavat Miele Professional -astianpesukoneet toimitetaan ilman laitteen etulevyä, jotta ne voidaan integroida täydellisesti kulloiseenkin keittiöön. Tämä edellyttää, että astianpesukoneeseen asennetaan yhteensopiva kalustelevy.

Täydellisiä palokunnille ja pelastuspalveluille

Nämä astianpesukoneet täyttävät palokunnan ja pelastuspalveluiden hengityssuojaimien puhdistusta koskevat vaatimukset. Erittäin suuren kapasiteettinsa ansiosta ne ovat täydellinen ratkaisu työpaikalla suoritettavaan puhdistukseen.

Huomaa

Eri päivinä voi olla tarve suorittaa eri määrä pesuohjelmia. Muista ilmoittaa korkein likimääräinen arvo. Näin voit varmistua, että pesuohjelmat toimivat tasaisesti jopa huippupäivinä.

Dry+ -kuivaus 

Käsittelyaika pitenee vain 8 minuuttia*, jotta saat muovisetkin tuotteet kuiviksi*. Käytännössä kaikki astiat voidaan varastoida tai ottaa käyttöön välittömästi ohjelman päätyttyä.
Käsiteltävien tuotteiden materiaali ja muoto vaikuttavat kuivausasteeseen.Ohjelma-ajan pitenemiseen vaikuttavat monet tekijät, kuten sähköliitäntä ja käsiteltävien tuotteiden materiaali.Käsiteltävien tuotteiden materiaali ja muoto vaikuttavat kuivausasteeseen.Ohjelma-ajan pitenemiseen vaikuttavat monet tekijät, kuten sähköliitäntä ja käsiteltävien tuotteiden materiaali.
Käsiteltävien tuotteiden materiaali ja muoto vaikuttavat kuivausasteeseen.Ohjelma-ajan pitenemiseen vaikuttavat monet tekijät, kuten sähköliitäntä ja käsiteltävien tuotteiden materiaali.

Ilman kuivausta

Ohjelman päättymisen jälkeen astiat kuivataan ilmalla tai käsin.

Annostelupumpun liitäntä

Valinnaisen annostelupumpun liittäminen tekee nestemäisten pesuaineiden käytöstä kätevää ja taloudellista.

Patentoitu suolasäiliö täyttöluukussa*

Ergonomista mukavuutta: suolasäiliö voidaan täyttää kätevästi ilman alakorin poistamista.
Patentti: EP 1 457 153 B1Patentti: EP 1 457 153 B1
Patentti: EP 1 457 153 B1

BrilliantLight*

Loistava näkyvyys: koko sisätilan valaisevat neljä LED-valoa helpottavat täyttämistä ja tyhjentämistä.
Patentti: EP 2 233 061 B1Patentti: EP 2 233 061 B1
Patentti: EP 2 233 061 B1

Patentoitu AutoOpen-avusteinen kuivaus*

Täysin kuiva: astianpesukoneen luukku avautuu automaattisesti ohjelman päätyttyä.
Patentti: DE 102 007 008 950 B4Patentti: DE 102 007 008 950 B4
Patentti: DE 102 007 008 950 B4

Aterinkori

Erittäin monipuolinen: ruokailuvälinekorin voi asettaa mihin tahansa alakorin etuosaan.

Patentoitu 3D-aterintaso*

Yksinkertaisesti monipuolinen: Mielen ainutlaatuinen 3D-aterintaso vastaa kaikkia vaatimuksia.
Patentti: DE 102 008 062 761 B3Patentti: DE 102 008 062 761 B3
Patentti: DE 102 008 062 761 B3

Integroitu vedenpehmennys

Sisäänrakennettu vedenpehmennys varmistaa täydellisten pesutulosten edellyttämän huuhteluveden kovuusasteen.

Perfect GlassCare -lasinhoitotoiminto

Täydellistä kiiltoa hellävaraisesti: Perfect GlassCare puhdistaa lasisi perusteellisesti ja hellävaraisesti.

Muovikorit kahdella tasolla

Muovikoreja voi käyttää valinnaisesti kahdessa tasossa.

Hygieniaohjelma Vario TD

Taattua hygieniaa lämpödesinfioinnin, 93 °C:n huuhtelulämpötilan ja 10 minuutin lämpötilan ylläpitoajan ansiosta.

Demineralisoidun veden liitäntä

Täydelliset pesutulokset veden demineralisointijärjestelmien erillisten liitäntöjen avulla.

Liitäntä huuhteluaineen annostelupumpulle

Huuhteluaineen annostelu on kätevää ja taloudellista valinnaisen pumpun avulla.

Optimaalinen sijainti

Vain 46 cm:n levyisenä PG 8164 mahtuu täydellisesti baaritiloihin lasien astianpesukoneeksi.

Täydellisesti integroitavissa keittiökaapistoon

Täydellinen ulkoasu: astianpesukone sijoitettavissa työtason alle.

Integroitu käänteisosmoosijärjestelmä

Häikäisevät lasit ja kiiltävät ruokailuvälineet myös silloin kun tilaa on vähän, esim. työtason alle asennettuna.

Patentoitu 3D+ -aterintaso*

Joustavampi: keskiosassa on saranoidut piikkirivit, ja sitä voi laskea antamaan tilaa suurille astioille.
Saksalainen patentti DE102008062761B3
Eurooppalainen patentti EP2201887B1
Saksalainen patentti DE102008062761B3
Eurooppalainen patentti EP2201887B1
Saksalainen patentti DE102008062761B3
Eurooppalainen patentti EP2201887B1

WiFi Conn@ct

Voit ohjata ja tarkkailla koneitasi kätevästi mobiililaitteella.
Mobiilisovellukset saatavana erikseen – saatavuus vaihtelee maittain tai alueittain.

SmartStart

Käytännöllinen: tämä toiminto käynnistää laitteen automaattisesti, kun sähkö on halvimmillaan.

FlexiTimer ja EcoStart

Järkevä: EcoStartin avulla astianpesukone valitsee joka kerta automaattisesti halvimman sähkötariffin.

Käsiteltäviä välineitä vastaavat erikoisohjelmat

Laadukkaiden välineiden turvalliseen käsittelyyn: pesuohjelmat on tarkkaan suunniteltu arkoja välineitä varten.

Automaattisesti avautuva kupu

Automaattinen ja vaivaton: yksi painallus ja kupu sulkeutuu, ohjelma käynnistyy ja kupu avautuu ohjelman lopussa.
Valinnan tulos

Paras suositus

Tuotteen muut ominaisuudet
Valintaan perustuvat tuoteominaisuudet
Ohitetut tuoteominaisuudet

Muut suositukset:

Näytä kaikki tulokset

Näytä vähemmän tuloksia

PG 8055 [MK SPEED]Vapaasti sijoitettava puhdasvesiastianpesukone

korit mm. hoitokoteja, pitopalveluja, kahviloita ja kouluja varten.

    PG 8056 [OK SPEEDplus]Vapaasti sijoitettava puhdasvesiastianpesukone

    Ilman koreja; hotelleja, ravintoloita ja ateriapalveluita varten.

       PG 8059 [MK HYGIENE]Vapaasti sijoitettava puhdasvesiastianpesukone

       Korit kaikkialle, missä hygieniavaatimukset ovat tiukat.

          PG 8055 [MK SPEED]Vapaasti sijoitettava puhdasvesiastianpesukone

          korit mm. hoitokoteja, pitopalveluja, kahviloita ja kouluja varten.

             PTD 703Tankkijärjestelmäinen astianpesukone

             lyhyet ohjelmat astioiden nopeaan kiertoon – yleiskäyttöön.

                PG 8099 [DOS MK HYGIENEair]Vapaasti sijoitettava puhdasvesiastianpesukone

                Korit kaikkialle, missä hygieniavaatimukset ovat tiukat.

                   PG 8059 [DOS MK HYGIENE]Vapaasti sijoitettava puhdasvesiastianpesukone

                   Korit kaikkialle, missä hygieniavaatimukset ovat tiukat.

                      PFD 101Vapaasti sijoitettava astianpesukone

                      Kotitalouksiin, toimist. taukotiloihin ja apukeittiöihin suurille astiamäärille.

                         PFD 101 iIntegroitava astianpesukone

                         Kotitalouksiin, toimist. taukotiloihin ja apukeittiöihin suurille astiamäärille.

                            PFD 101 UTyötason alle asennettava astianpesukone

                            Kotitalouksiin, toimist. taukotiloihin ja apukeittiöihin suurille astiamäärille.

                               PFD 104 SCVi XXLTäysin integroitava XXL-astianpesukone, jossa 3D MultiFlex-aterintaso

                               Kotitalouksiin, toimist. taukotiloihin ja apukeittiöihin suurille astiamäärille.

                                  *OVH – kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron
                                  **kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron sekä toimituskulut
                                  Mallista riippuvat ominaisuudet – kuva(t) esimerkkinä tietoja varten

                                  Varoitus!
                                  Kaikki valittuihin kyselyihin perustuvat vastaukset poistetaan!

                                  Miten haluat toimia?

                                  Varoitus!
                                  Vasemmalle lisätyt muutokset poistetaan

                                  Miten haluat toimia?