Tuotteet

Astianpesukoneet

Miele Professional on ainoa ammattikäyttöön tarkoitettujen astianpesukoneiden valmistaja, jonka tuotevalikoimassa on kahdella eri pesutekniikalla, puhdasvesijärjestelmällä ja tankkijärjestelmällä, toimivat astianpesukonemallit.

Suurtalousastianpesukone, jonka pesutekniikka perustuu puhdasvesijärjestelmään, on paras valinta silloin, kun vaatimukset puhdistustulokselle ja hygienialle ovat korkeat. Tehokas kiertovesipumppu, veden suodatusjärjestelmä ja jokaiseen pesu- ja huuhteluvaiheeseen uutta, puhdasta vettä ottava pesutekniikka takaavat jokaiseen pesuun erinomaisen pesutuloksen ja korkean hygieniatason. Nämä astianpesukoneet ovat aina valmiita käyttöön ilman esivalmisteluja, valitaan vain oikeanlainen ohjelma astioiden likaisuuden mukaan.

Täydellinen puhdistustulos, nopeat pesuohjelmat ja pitkä käyttöikä - näillä ominaisuuksilla varustettu astianpesukone lunastaa paikkansa ammattikeittiössä. Kiireisessäkin keittiössä ne pesevät puhtaiksi kaikenlaiset astiat — lasit, kupit, ruokailuastiat ja -välineet sekä kulhot ja kattilat — luotettavasti ja nopeasti uudelleen käytettäviksi. Miele Professional astianpesukoneet pesevät astiat puhtaiksi nopeasti, taloudellisesti ja hygieenisesti. Laajasta mallistosta löytyy juuri oikeanlainen astianpesukone mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin: kahviloihin, pitopalveluihin, kerhotiloihin, ravintoloihin, taukotiloihin, kouluihin.

Mielen astianpesukoneiden HYGIENE -malli on ehdottomasti paras valinta silloin, kun tarvitaan hygieenistä puhtautta, esimerkiksi sairaaloiden vuodeosastoille, päiväkoteihin, vanhainkoteihin, hoitokoteihin ja muihin sellaisiin kohteisiin, joissa infektiovaara on kohonnut.

Miele Professional astianpesukoneiden tuotevalikoimaan kuuluu myös edestä täytettävä tankkiastianpesukone. Tankkiastianpesukone sopii parhaiten kohteisiin, joissa astianpesu on jatkuvaa, kuten esimerkiksi hotelleissa, ravintoloissa, kahviloissa ja pitopalveluissa. Astioiden esipesu on suotavaa, sillä tankkiastianpesukoneen nopeus perustuu jatkuvasti kierrätettävään pesuveteen. Tehokas suodatusjärjestelmä, korkea huuhtelulämpötila ja pesuveden uusiutuminen huuhteluveden määrällä jokaisen pesukerran aikana takaavat luotettavan pesutuloksen.

AmmattiastianpesukoneetLisävarusteet

Pesulakoneet

Olipa kyseessä kylpylän froteepyykki, hotellin untuvapeitot, asuntolan pyykkivuori tai erikoiskäsittelyä vaativat ulkoiluvaatteet Mielen tehokkaat pesulakoneet aina 32 kilon täyttömäärään saakka takaavat erinomaisen puhdistustuloksen erikoisimmillekin tekstiileille.
Ensiluokkaisia pesutuloksia, todellista käyttäjäystävällisyyttä, äärimmäistä varmuutta – näiden ominaisuuksien ansiosta Miele Professional -pesukoneilla on vahva asema ammattipesuloissa ja omapesuloissa. Miele Professional pesukoneiden lyhyet ohjelma-ajat, helppokäyttöisyys, tehokas linkous ja energiatehokkuus yhdistettynä valmistuksessa käytettyihin korkealaatuisiin materiaaleja, huolelliseen viimeistelyyn, monipuoliseen tekniikkaan ja käytännöllisiin innovaatioihin vastaa päivittäisiin vaatimuksiin yhä uudelleen, jokaisena työpäivänä.
Miele Professional tarjoaa kaikenlaisille käyttäjille suorituskykyiset pesukoneet tehokkaaseen työskentelyyn – pienimmistä kiinteistöpesuloista ja hoitolaitosten omapesuloista täydenpalvelun pesuloihin ja aina ammattipesuloiden peruskoneiksi. Niitä käytetään myös siivouspyykin pesussa, päiväkodeissa, ravintoloissa ja hotelleissa, hevostalleilla, kampaamoissa ja pelastusalan tekstiilien pesussa. Miele Professional -koneen voit ostaa tai hankkia leasingilla.
Uusi ”Benchmark”-pesulakonemallistomme käsittää kaksi eri mallisarjaa, Performance ja Performance Plus, 10 kilon täyttömäärästä aina 20 kiloon saakka. Pienemmille pyykkimäärille sopivat perusmalliston 6,5 kilon koneet tai Octoplus-malliston 8 ja 10 kilon koneet. Mallistossa on myös läpiseinän pesevät hygieniapyykinpesukoneet kohteisiin, joissa pestään tartuntavaarallista pyykkiä, kuten esimerkiksi hoitokoteihin ja sairaaloihin tai tällaista pyykkiä peseviin ammattipesuloihin.
Vapaasti ohjelmoitava ohjelmanohjaus mahdollistaa käyttäjäkohtaisten ohjelmien laadinnan. Pyykinpesukoneiden ohjelmavalikoimissa on jo valmiina laaja valikoima erilaisia erikoisohjelmia mm. untuvapeitoille ja –tyynyille, pelastusalan vaatetukselle, siivoustekstiileille ja hevosloimille.

Pyykinpesukonemallistoa täydentävät niiden täyttömääriin sopivat ammattikäyttöön tarkoitetut kuivausrummut. Ominaista kuivausrummuille on patentoitu PercfectDry-järjestelmä, yksilöllinen käytönohjaus, ohjelmoitavat ohjelmat, eri lämmitysvaihtoehdot ja lyhyet ohjelma-ajat.
Pyykinpesukoneiden ja kuivausrumpujen lisäksi Miele Professional –pesulakoneiden tuotevalikoimaa täydentävät niihin sopivat kuumamankelit.

Hoitokotien, palvelutalojen ja majoitusalan osalta tuotevalikoimamme on todella laaja ja tuemme asiakkaitamme lisäksi kapasiteettilaskelmien, suunnittelun, projektinhallinnan, asennuksen, huollon ja kunnossapidon muodossa. Laaja huoltopartneriverkostomme takaa tarvittaessa nopeat vasteajat.

AmmattipyykinpesukoneetAmmattikuivausrummutHöyrysilitysjärjestelmät ammattikäyttöönAmmattimankelitPesulakoneiden lisävarusteetMaksujärjestelmät

Hammashuollon laitteet

Miele Professionalin System4Dent tarjoaa täydellisen innovatiivisen järjestelmän turvalliseen ja tehokkaaseen hammashuollon instrumenttien käsittelyyn. Monivuotisen kokemuksen pohjalta kehitetty System4Dent jakaa järjestelmällisesti koko instrumenttihuollon neljään vaiheeseen: välineiden puhdistaminen tehokkaasti ja hellävaraisesti, lämpödesinfiointi, prosessidokumentaatio ja täydentävät palvelut (neuvonta, asennus, huolto ja kunnossapito).
System4Dent täyttää ammattimaisen instrumenttien puhdistuksen vaatimukset aukottomasti. Erikoisohjelmat hammashuollon instrumenttien puhdistukseen ja desinfiointiin takaavat niiden taloudellisen pitkän käyttöiän. Tämä on ominaista erityisesti Vario TD -ohjelmassa, jota voidaan käyttää kaikkien lämpökestävien instrumenttien turvalliseen ja rutiiniseen puhdistukseen standardin DIN EN ISO 15883 mukaisesti. Menetelmä on erityisen hellävarainen materiaaleille, ja sitä suositellaan myös siirtoinstrumenttien (käsi- ja kulmakappaleiden) puhdistukseen.

Miele pesu- ja desinfiointikoneet takaavat tehokkaan ja turvallisen koneellisen puhdistuksen hammashuollon instrumenteille.

Pesu- ja desinfiointikoneetHöyryautoklaavitHammashuollon lisävarusteet

Laboratoriolaitteet

Miele Professionalin pesu- ja desinfiointikoneilla laboratoriolaseista ja –astioista tulee analyyttisen puhtaita. Pesukoneiden suuri kapasiteetti on mahdollista innovatiivisen, moduuleista koostuvan korikonseptin ansiosta. Toisiinsa liitettävien moduulien ansioista erilaisten laboratorioastioiden yhtäaikainen pesu on mahdollista samalla kertaa. Moduulikonseptin joustavuuden ja sen myötä suuremman kertakapasiteetin ansioista säästetään aikaa. Lisäksi säästetään koritelineiden hankintakustannuksissa. Mielen tuotevalikoima palvelee erilaisia sovellusalueita kuten, elintarviketeollisuutta, petrokemian teollisuutta tai lääketeollisuuden laboratorioita.

Arvokkaan laboratoriolasitavaran turvalliseen puhdistukseen Miele Professional tarjoaa laajan valikoiman lisävarusteita, jotka koostuvat ylä- ja alalaveteista, suorasuihkumoduuleista ja erilaisista lasitelineistä.

Tuotevalikoimamme erilasten ja erikoikoisten laboratorioiden tarpeisiin on laaja ja tuemme asiakkaitamme lisäksi kapasiteettilaskelmien, suunnittelun, asennuksen, huollon ja kunnossapidon muodossa. Laaja huoltopartneriverkostomme takaa tarvittaessa nopeat vasteajat.

LaboratoriopesukoneetSuuret laboratoriopesukoneetLaboratorio-laitteiden lisävarusteet

Lääkinnälliset laitteet

Miele Professional pesu- ja desinfiointikoneet tarjoavat turvallisia ja jäljennettäviä ratkaisuja koneelliseen puhdistukseen ja lämpödesinfiointiin erilaisille lääkäriasemille ja mitä erilaisimmille instrumenteille. Työtason alle tai työtason päälle sijoitettavien mallien lisäksi Miele Professional –tuotevalikoimaan kuuluvat myös suuret pesu- ja desinfiointikoneet, autoklaavit ja vaunupesukoneet keskitettyyn välinehuoltoon. Vaunupesukoneita voidaan käyttää esimerkiksi konttien, sänkyjen ja apuvälineiden pesuun.

Merkittäviä säästöjä syntyy kun suurikammioiset pesu- ja desinfiointikoneet voidaan yhdistää vaunupesukoneisiin ja käyttää niiden energiaa säästäviä CombiEco-ominaisuuksia hyödyksi.
Mielen pesu- ja desinfiointikoneiden ohjelmilla instrumentit puhdistuvat varmasti ja jäljennettävästi. Ne pesevät perusteellisesti, materiaaleja säästäen ja nopeasti. Tämän lisäksi ne ovat myös taloudellinen investointi vähäisen huollontarpeensa ja hämmästyttävän pitkän käyttöikänsä ansiosta. Laaja huoltopartneriverkostomme takaa tarvittaessa nopeat vasteajat.
Miele tarjoaa laajan valikoiman lisävarusteita, mukaan lukien ylä- ja alakorit, suorasuihkuvaunut ja lisäkorit sekä telineet monenlaisille instrumenteille. Lisävarustevalikoimassa on huomioitu eri hoitoalojen, kuten silmätaudit, gynekologia, nenä- korva- ja kurkkutaudit, eläinlääketiede ja päiväkirurgian, erikoisinstrumenttien tarpeet. Näin arvokkaat instrumentit voidaan käsitellä turvallisesti ja ne säilyvät pidempään käyttökelpoisina.

Tärkeää on myös puhdistusprosessin dokumentointi. Tähänkin Miele tarjoaa joustavan kokonaisratkaisun. Järjestelmään sisältyy dokumentaatio-ohjelmisto Segosoft Miele Edition tai uusi applikaatio DataDiary, joka ensimmäistä kertaa lähettää prosessidataa langattomasti WLANin kautta. Miele tarjoaa räätälöityjä viestintämoduuleja ja niiden lisävarusteita. Puhdistusprosessin helppo dokumentointi asiaankuuluvine parametreineen, edustaa selkeää laatua.

Yli viiden vuosikymmenen ajan Miele Professional on ollut innovatiivinen edelläkävijä tehokkaan ja turvallisen automaattisen välinehuollon ratkaisujen kehittäjänä sairaaloissa ja keskusvälinehuolloissa.

Pesu- ja desinfiointikoneetHuuhtelukoneetPienet höyryautoklaavitLääkinnällisten laitteiden lisävarusteetVälinehuoltokeskukset