Kädet pitelevät vanhainkodin asukkaan yhteenpuristettuja käsiä.

Ratkaisut hoito- ja hoivakoteihin

EtusivuKäyttökohteetHoito- ja hoivakoditVanhainkodit ja hoivakodit

Miele Professional -järjestelmäkonsepti talonsisäiseen astioiden- ja pyykinpesuun

Miele Professional on monen vuoden kokemuksellaan kehittänyt pyykinpesukoneita ja astianpesukoneita, joiden ohjelmat selviävät myös vaarallisesta liasta ja taudinaiheuttajista. Tämän on vahvistanut riippumatton laitos, joka tarkastaa koneitamme säännöllisesti.

Löydä täydellinen ratkaisu

Miele Professional 360°-järjestelmäkonsepti vanhain- ja hoivakoteihin

Pesula

Hygieenisen puhdasta pyykkiä

Itsepalvelu

Pikkujättiläiset, maksimaalinen suorituskyky, laatua elämään

Astianpesuhuone

Säihkyvän puhtaita astioita ja aterimia

Hajautetut pienkeittiöt

Tehokasta ja viihtyisää

Siivous

Auttavat kädet puhdistavat pintoja ja lattioita

Huolto

Ostaessasi Miele-koneen valitset pitkän käyttöiän ja huippulaadun. Jos tarvitset kuitenkin apua, Miele-huolto voi tarjota sitä nopeasti ja luotettavasti.

Naispuolinen hoitaja auttaa vanhaa miestä kävelemään kävelytuen kanssa. Molemmilla on suun ja nenän peittävä kasvomaski.

Suojelu ensi sijalla: Hygienia hoiva- ja hoitokodeissa

Hoiva- ja hoitokotien asiakkaat ovat erityisen haavoittuvaisia. Etenkin virusepidemioiden aikana on ratkaisevan tärkeää huolehtia tiukasta hygieniasta päivittäisessä pyykinhuollossa ja siivouksessa. Asianmukainen ja ammattimainen pyykinhuolto, astianpesu ja lääkinnällisten välineiden käsittely voivat autaa hillitsemään virusta ja hidastamaan sen leviämisnopeutta.

Suositeltavat tuotteet

360° elämää ja hoivaa: järjestelmäkonseptimme tarjoaa sinulle oikean ratkaisun joka tilanteeseen. Tutustu vanhain- ja hoivakoteihin suositeltuihin tuotteisiin

Tarvitsetko yksilöllisiä neuvoja?

Haluatko parantaa käsiteltävien tekstiilien laatua tai pienentää kustannuksia samalla kun hygieenisesti ja ajallaan käsiteltävän pyykin määrät kasvavat? Me voimme tarjota sinulle räätälöidyn ratkaisun: ota yhteyttä, niin saat tietää lisää!

Media ja ladattavat tiedostot
Seuraa meitä