Näin löydät oikeantyyppisen keittotason keittiöösi

Etsitkö uutta keittotasoa, mutta et tiedä, mistä aloittaisit? Hyödynnä Ostajan opastamme ja vastaa muutamaan kysymykseen, niin löydät mallin, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja toiveitasi.

 

Hyödynnä Ostajan opastamme

Kun vastaat muutamaan kysymykseen ruoanvalmistustoiveistasi ja keittiöstäsi, ostajan oppaamme tietää, minkä tyyppinen keittotaso vastaa parhaiten tarpeitasi.

• Millainen keittotaso vastaa parhaiten kotitaloutesi tarpeita? Valikoimistamme löytyy erityyppisiä keittotasoja joka tarpeeseen. Induktio, kaasu vai sähkö: Ostajan oppaamme auttaa sinua selvittämään, mikä sopii sinulle parhaiten.

• Mikä muotoilu sopii keittiöösi parhaiten? Haluatko lasipinnan teräskehyksillä tai ilman, tai kehyksettömän työtasoon huullosasennettavan keittotason? Meiltä löytyy vaihtoehtoja kaiken tyylisiin keittiöihin.

• Mitkä ominaisuudet ja tekniset tiedot ovat sinulle tärkeitä? Keittotasoissamme on lukuisia toimintoja ja ominaisuuksia: kosketusohjaus, erimallisia ja ‑tyyppisiä keittoalueita, älyominaisuuksia, lapsilukko ja turvatoimintoja, vain muutamia mainitaksemme.

 

Tutustu keittotasovalikoimaamme ja keittotasojen tarvikkeisiin

Kaikki keittotasot

Kodinkoneiden puhdistus ja hoito

Tarvikkeet