Näin löydät sopivan liesituulettimen

Etsitkö uutta liesituuletinta, mutta et tiedä, mistä aloittaisit? Hyödynnä Ostajan opastamme ja vastaa muutamaan kysymykseen, niin löydät mallin, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja toiveitasi.

 

Hyödynnä Ostajan opastamme

Kun vastaat muutamaan kysymykseen imuteho- ja suodatintarpeistasi, ostajan oppaamme tietää, minkä tyyppinen liesituuletin sopii parhaiten keittiöösi.

• Mikä liesituuletin sopii keittiöösi parhaiten? Valikoimistamme löytyy erityyppisiä liesituulettimia joka tarpeeseen. Kun valitset oikean imutehon, suodattimet ja liesituuletintyypin, keittiösi pysyy hajuttomana.

• Millainen liesituulettimen suodatin sopii sinulle parhaiten? Liesituulettimistamme löytyy sopiva kaikenlaisiin suodatustarpeisiin. Valitsitpa sitten rasvansuodattimet, aktiivihiilisuodattimet tai hiilisuodattimet, voit olla varma, että ne suodattavat voimakkaat hajut pois keittiöstäsi.

• Mitkä ominaisuudet ja muotoiluelementit ovat sinulle tärkeitä? Liesituulettimemme tarjoavat runsaasti erilaisia ominaisuus- ja muotoiluvaihtoehtoja ja valikoimistamme löytyy niin seinälle kuin saarekkeen yläpuolelle asennettavia malleja.

 

Tutustu liesituuletinvalikoimaamme ja liesituulettimien tarvikkeisiin

Kaikki liesituulettimet

Varaosat

Tarvikkeet