Näin löydät sopivan uunin

Etsitkö uutta uunia, mutta et tiedä, mistä aloittaisit? Hyödynnä Ostajan opastamme ja vastaa muutamaan kysymykseen, niin löydät mallin, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja toiveitasi.

 

Hyödynnä Ostajan opastamme

Kun vastaat muutamaan kysymykseen ruoanvalmistustarpeistasi ja keittiöstäsi, ostajan oppaamme tietää, mikä Miele-uuni vastaa parhaiten tarpeitasi.

• Mikä uuni sopii parhaiten keittiöösi? Haluatko kalusteisiin sijoitettavan erillisuunin ja itsenäisen keittotason, tai keittotasollisen mallin, jossa uuni sijoitetaan työtason alle? Vai kiinnostaako sinua enemmän alusteisiin sijoitettava mikroaalto-yhdistelmä- tai Dialog-uuni, jotka tarjoavat käyttöösi lukuisia toimintatapoja?

• Mikä muotoilu ja ohjaustapa sopivat sinulle parhaiten? Perinteiset ja minimalistiset ohjauslaitteet tai mallit, joissa korostuvat lasi tai ruostumaton teräs: uuneistamme löytyy sopiva kaiken tyylisiin keittiöihin. Myös ohjausvaihtoehdoista löytyy varmasti jokaiselle mieleinen: suuri kosketusnäyttö, sisään painettavat valitsimet tai hipaisupainikkeet toimintatilojen ja asetusten valintaan.

• Mitkä ominaisuudet ja toimintatavat ovat sinulle tärkeitä? Miele-uuneissa on lukuisia toimintoja ja ominaisuuksia, kuten tarkka ajastin lihaa varten, kosteudenlisäystoiminto tai rapeutustoiminto sekä erilaisia uunin puhdistusta helpottavia erikoisohjelmia, vain muutamia mainitaksemme.

 

Uunit

Mikroaaltoyhdistelmäuunit

Tarvikkeet