Kehitä keittiötäsi

Tutustu Miele-keittiölaitteisiin

Kaikki Miele-kodinkoneet on suunniteltu kestämään käytössä pitkään, niiden tehokkuus ja innovatiiviset ominaisuudet kertovat panostuksesta vastuullisuuteen ja ne tuovat keittiöösi ajatonta kauneutta.

Miele-uunit

Mielen valikoimista löytyy sopiva uuni joka keittiöön ja kaikenlaiseen ruoanvalmistukseen: keittotasosta erilleen asennettavia kalusteuuneja, jotka tarjoavat lisää vapautta keittiösuunnitteluun, höyryuuneja herkullisten ja terveellisten aterioiden valmistukseen sekä mikroaaltouuneja tai yhdistelmäuuneja, jotka yhdistävät eri kypsennystapoja.

Uunit

Miele-keittotasot

Erikseen tai olemassa olevien laitteiden yhteyteen asennettavista induktio-, sähkö- ja kaasukeittotasoista sekä keittotasoista, joissa on integroitu höyrynpoisto, löytyy sopiva laite joka makuun ja kaikenlaiseen käyttöön.

Keittotasot

Miele-liesituulettimet

Seinälle tai kalusteisiin asennettavia malleja, alaspäin poistavia downdraft-laitteita, kattoon ripustettavia ja jopa induktiokeittotasoon integroituja malleja. Miele-liesituulettimista löytyy niin perinteisiä malleja kuin moderneja katseenvangitsijoita keittiösi keskipisteeksi, tai malleja, jotka sulautuvat saumattomasti keittiöösi eivätkä estä näkyvyyttä.

Liesituulettimet

Miele-jääkaapit, -pakastimet ja -viinikaapit

Löydä nykyaikaiset ja kätevät jääkaapit, pakastimet ja viinikaapit. Laitetyypistä ja mallista riippumatta kaikissa kylmälaitteissamme on monia älykkäitä innovatiivisia ominaisuuksia, kuten tasainen lämpötila ja kosteus kaapin joka tasolla, laitteita ei tarvitse sulattaa, ne ovat hiljaisia ja taloudellisia käytössä ja paljon muuta.

Jääkaapit, -pakastimet ja -viinikaapit

Miele-astianpesukoneet

Astianpesukoneemme on suunniteltu sijoitettavaksi olemassa olevan työtason alle, vapaasti sijoitettavaksi omalla kansilevyllä varustettuna, puoli-integroitaviksi siten, että ne sopivat saumattomasti yhteen keittiökalusteiden kanssa, tai täysintegroitaviksi, jolloin ne ovat täysin huomaamattomia. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy sopiva kaikenlaisiin keittiöihin.

Astianpesukoneet

Tutustu G 7000 -astianpesukonesarjaan

Miele-kahvikeskukset

Huolella valmistettua kahvia yhdellä painalluksella. Hiljainen papujen jauhatus, täydellinen maitovaahto ja mahdollisuus muokata asetuksia joka kupillista varten erikseen. Valikoimastamme löytyy sekä tyylikkäitä vapaasti sijoitettavia malleja että kalusteisiin sijoitettavia laitteita, jotka sopivat saumattomasti yhteen muiden laitteiden kanssa.

Vapaasti sijoitettavat kahvikeskukset

Kalusteisiin sijoitettavat kahvikeskukset

Oletko jo Mielen onnellinen omistaja?

Alkuperäiset varusteemme ovat yhtä laadukkaita kuin kodinkoneemmekin, ja niiden kanssa täydellisen yhteensopivia.

Varusteet ja tarvikkeet keittiöön

Astianpesukoneiden varusteet ja tarvikkeet

Jääkaappien ja pakastimien varusteet ja tarvikkeet

Kahvikeskusten varusteet ja tarvikkeet

Miele-keittiökokemus

Tee löytöretki poikkeuksellisen juurille

Miele-keittiökokemus

Hyviä syitä valita Miele

 

 

Tehty kestämään

Tuotteemme on tarkoin testattu jopa 20 vuoden* kotikäyttöä varten. Ne on valmistettu kestämään enemmän kuin mitä päivittäinen käyttö vaatii, kuten omat testimenetelmämme todistavat. Olemme todennäköisesti testanneet kaikkia vaihtoehtoja, jotka tulevat mieleesi.

Immer Besser, vuodesta 1899

Miele on alusta alkaen panostanut laatuun, joten voimme luottavaisina ja ylpeinä seistä koko tuotevalikoimamme takana. Koska ensiluokkaiset tuotteet vaativat vähemmän huoltoa ja kestävät käytössä pitempään.