Koe jotain erityisen ainutlaatuista

Miele Kitchen Experience

Juustokakku: suussasulava kakku New Yorkista

Tom kha gai

Miksi kala ja valkoviini ovat kuin tehdyt toisilleen.

Unelmakaksikko

On aina paras kuunnella omia mieltymyksiään, mutta on muutamia syitä, miksi valkoviini sopii parhaiten kalan kanssa.

Andreas Enslin on Mielen pääsuunnittelija.

Miten ideat uusia tuotteita varten syntyvät?

Andreas Enslin keksii usein uusia tuoteideoita vapaa-ajalla. Mielen pääsuunnittelija on huomannut keksivänsä parhaat ideat saadessaan inspiraatiota ympäristöstään.

Miele Dialog -uunin avulla hienostuneiden kutsujen järjestäminen sujuu vaivatta

Gourmet-aterioita kotona

MIELE kutsui gastronomiamaailman kerman Berliiniin taianomaiselle kulinaariselle matkalle. Valokeilassa oli Dialog-uuni ja sen innovatiiviset ominaisuudet.

Huippukokki näkee glamourin ohi.

Keittiökokemuksia yksityiskokki Stephan Staatsin kanssa

Stephan Staats tunnetaan superrikkaiden kokkina. Tässä haastattelussa pääsemme kuitenkin kurkistamaan loistokkaan uran kulisseihin: Staats kertoo intohimostaan ruoanlaittoon ja ruokaan liittyvästä vastuuntunnostaan.

Kitchen Experience tuotteiden mikrosivustot

Hotellin vastaanottovirkailija Amedeo Musto D’Amore keräilee salaisuuksia.

Avainasemassa

Amedeo Musto D’Amore on hampurilaisen Hotel Vier Jahreszeiten -hotellin päävastaanottovirkailija. Hän on työskennellyt hotellissa 40 vuotta ja on sinä aikana saanut monta erikoista pyyntöä.

Mestarifloristi antaa asiantuntevia vinkkejä juhlapöydän koristeluun.

Kukkien kieli: enemmän kuin koristeita

Kun tarvitaan aivan erityiset koristeet, Hampurissa sijaitseva Himmel und Erde on oikea osoite. Mestarifloristi Mario Mahlstedt antaa asiantuntevat vinkkinsä juhlapöydän koristeluun.

Vasikanpotkaa ja yrttistä sitruunagremolataa

Osso buco mausteisessa kahvikastikkeessa

Osso buco on milanolaisen ruokakulttuurin parhaimmistoa. Tämä haudutetusta vasikanpotkasta valmistettu perinteinen ruokalaji maustetaan nyt vaihtelun vuoksi kahvilla.

Hieman erilaisen energiajuoman resepti

Kahvi-naudanlihaliemi basilika-maitovaahdolla

Lihalientä energiajuomana? Juomasta on ehkä ensin opeteltava pitämään, mutta ilmeisesti sillä on monenlaisia terveyshyötyjä. Tämä resepti on tarkoitettu kokeilunhaluisille.

Kotitekoinen tagliatelle ja salottisipulit portviinillä

Espressolla ja timjamilla maustettu tagliatelle

Kokeile kahvia ruoanlaitossa! Valmista herkullinen espresso- ja timjamitagliatelle tällä Miele-testikeittiön reseptillä.

Australia on herkuttelijoiden mekka

Haute cuisinea sydneyläisittäin

Jokainen löytää Sydneystä jotain itselleen sopivaa, kun valittavana on ravintoloita kuten The Paddington, Automata, Ester tai Bennelong.

Matthias Petersin rakkaus kahviin johti uuden kahvisekoituksen kehittämiseen.

Rakkaus kahviin tarjoillaan kupista

Matthias Peters ei voi kuvitella elävänsä päivääkään ilman kahvia. Onneksi hänen ei tarvitsekaan: hän on luonut Miele Black Edition N°1 -sekoituksen, joka toimii aina.

Resepti tyylikkäälle juhla-aterialle

Peuran satulaa katajalla ja rosmariinilla maustettuna

Miele-testikeittiön resepti näyttää, miten peuran satulasta valmistetaan tukeva ateria katajalla ja rosmariinilla maustettuna.

Lisänä paistettuja pekoniviipaleita, krutonkeja ja viiriäisen uppomunia.

Kevätsalaattia ja kahvilla maustettua ranskalaista salaatinkastiketta

Kahvilla maustettu salaatti? Kyllä kiitos! Tässä kevätsalaatissa parhaat ainesosat yhdistyvät täydelliseksi kevyeksi ateriaksi.

Sivun alkuun