Keittiön katseenvangitsija

Mielellä on tarjolla sekä seinälle, että saarekkeeseen asennettavia liesituulettimia. Näissä virheettömästi valmistetuissa ja viimeistellyissä Miele-liesituulettimissa on selkeät, voimakkaat linjat. Nämä liesituulettimet keräävät aina katseita, asennettiinpa ne seinälle tai saarekkeen yläpuolelle.

Saarekeliesituulettimet

Suunnitteletko ylellisen keittiösaarekkeen hankintaa? Siinä tapauksessa keittiösi kruunuksi kannattaa ostaa Mielen valmistama saarekeliesituuletin. Se tulee olemaan keittiösi esteettinen keskipiste kauniin muotoilunsa ansiosta. Suunnittele inspiroiva ruoanlaittopaikkasi käyttäen hyväksi selkeitä linjoja ja korostettua muotoilua. Miele tarjoaa korkealaatuista muotoilua myös kaikkein kovimpiin vaatimuksiin.

Seinälle asennettavat liesituulettimet

Muuta ruoanlaittoalueesi keittiösi katseenvangitsijaksi: seinään asennettavat liesituulettimet voidaan asentaa kahden seinäkaapin väliin tai ylpeästi esille yksittäin. Mielen seinälle asennettavat liesituulettimet tarjoavat, selkeitä linjoja ja loppuunsaakka hiottua viimeistelyä. Valitse selkeälinjaisuus, minimalistinen muotoilu ruostumattomasta teräksestä tai teräksen ja lasin yhdistelmästä. Suoralla tai kaarevalla lasikuvulla: seinälle tai saarekkeeseen asennettava Miele-liesituuletin on joka keittiön kohokohta, mitä tulee toimivuuteen ja muotoiluun.