Miele Scout -sovellus

Olitpa sitten kotona tai menossa, voit kertoa älypuhelimen tai tabletin Miele Scout ‑sovelluksella, minkä kotisi alueen haluat robotti imuroivan ja milloin. Sovellus tarjoaa tähän kätevät toiminnot.

Miele@home

Sovelluksen käyttö kotona tai liikkeellä ollessasi

Voit ohjata Scoutia kätevästi älypuhelimen tai tabletin apilla, kun et ole kotona. Sovellus tarjoaa useita käteviä toimintoja. Scoutille voidaan esimerkiksi ohjelmoida jokaiselle päivälle eri “aloitusaika” ajastinta käyttämällä. Karttanäkymän avulla voit seurata siivousprosessia milloin tahansa.

Tilanäyttö

Kaikki keskeiset tiedot yhdellä silmäyksellä

Aloitusnäytöstä näet kaikki tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä, esim. missä tilassa Scout on juuri tällä hetkellä ja milloin se aloittaa seuraavan imuroinnin. Valitse imurointitila ja käynnistä robotti-imuri kätevästi vain kahdella napautuksella.

Home Mapping

Kotisi virtuaalinen kartta

Scout liikkuu järjestelmällisesti huoneiden läpi ja luo tilasta virtuaalikartan. Siten se löytää ihanteellisen kulkureitin kattavaa ja tehokasta imurointia varten. Älypuhelinsovelluksen avulla voit katsoa kartasta, missä robotti-imuri on kyseisellä hetkellä ja mistä se on jo imuroinut. Voit myös valita suosikkialueita, jotka täytyy imuroida tavallista useammin. Voit merkitä karttaan myös alueet, jotka haluat Scoutin kiertävän.

Ajastin

Ohjelmoitava aloitusaika

Scout-imurin imurointiaika on yksilöllisesti ohjelmoitavissa. Voit ohjelmoida sen imuroimaan myös silloin, kun et itse ole kotona. Scout aloittaa imuroinnin valittuun aikaan. Lopuksi laite siirtyy itsenäisesti takaisin latausasemaansa. Voit asettaa jopa 7 erillistä ajastinta, jos haluat Scoutin aloittavan imuroinnin joka viikonpäivä eri aikaan. Voit siis huoletta lähteä ulos ja antaa Scoutin huolehtia kodistasi.

Home Vision**

Näe maailma Scoutin silmin

Molempien etukameroiden avulla voit tarkistaa milloin tahansa, myös poissa ollessasi, että kaikki on kotona kunnossa ja että Scout on uutterassa työn touhussa. Voit myös seurata laitteen siivoustyötä reaaliaikaisesti sen omasta näkökulmasta. Tiedät siis aina, missä Scout kulloinkin on. Nuolipainikkeilla laitetta on helppo ohjata. Ja kameran kuvasyötteen siirto tapahtuu tietenkin salattuna.

*Saatavana mobiililaitteisiin (vähimmäisvaatimus Android 6.0+ tai iOS 11.0+)
**Ominaisuudet vaihtelevat malleittain