On monia hyviä syitä valita Miele.
Alla näet kuusi niistä.

Miele on yhtiön perustamisvuodesta 1899 alkaen aina ollut uskollinen “Immer Besser” -brändilupaukselleen. Tämä tarkoittaa, että teemme kaikkemme, jotta olisimme aina parempia kuin kilpailijamme ja aina parempia kuin mitä jo nyt olemme. Me haluamme helpottaa kaikkia arjen askareita ja tehdä niiden suorittamisesta asiakkaillemme mukavampaa kehittämällä tuotteitamme jatkuvasti. Asiakkaamme voivat olla varmoja, että Miele-tuotteen hankinta on hyvä päätös – ja todennäköisesti koko elämän kestävä päätös!

Miele-laatu

Jo yli 100 vuoden ajan on osoitettu, että voit luottaa Mielen laitteisiin. Kodinkoneidemme suorityskykyä testataan vastaamaan 20 vuoden käyttöikää. Kerran Miele, aina Miele: Miele-asiakkaat ympäri maailmaa ovat uskollisia Miele merkkiin ja suosittelevat Mieleä muillekin. Katsomme tulevaisuuteen ja lupaamme, ettemme tee kompromisseja laadun ja kestävyyden suhteen!

Miele-tekniikka

Miele tarkoittaa kiehtovaa tekniikkaa ja erinomaisia tuloksia yhdistettynä pienimpään mahdolliseen energiankulutukseen. Tämä koskee hygieniaa ja hellävaraisuutta pyykkisi, lattiasi tai astioittesi hoidossa, tai loihtiessasi kulinaarisia makuelämyksiä. Avain tähän on Mielen-tuotteiden innovatiiviset ominaisuudet. Miele on saavuttanut lukuisia ensimmäisiä sijoja johtavissa tuotetesteissä ympäri maailman.

Miele-ammmattitaito

Miele tarkoittaa aitoa ammattitaitoa, jossa yhdistyvät visio, tarkkuus ja suuri huomio yksityiskohtiin. Jokainen tuotteemme on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti ja joutuu käymään läpi tiukan laaduntarkastuksen, johon kuuluu myös yksilöllinen käsinein suoritettava pinnoitteen tarkastus. Yhdestä metallipalasta jyrsityistä kahvoista kaikkien tuoteryhmien samoihin asennusmittoihin, jokainen yksittäinen elementti kertoo matkastamme absoluuttiseen täydellisyyteen. Mikään ei ole meille tärkeämpää, kun että sinä saat nauttia Mielestäsi pitkään.

Mielen palvelut

Miele-asiakkaat saavat nauttia ensiluokkaista palvelua: omat huoltoteknikot ja valtuutetut huoltokumppanit eri puolilla maata auttavat sinua tarvittaessa tuotteiden kanssa. Lisäksi voit ostaa useammat varaosat verkosta, ja tarjoamme erilaisia huolto-/itsepalveluvideoita, joissa näytetään, miten voit korjata pienet viat itse.

Miele-muotoilu

Miele uskoo puhtaisiin linjoihin ja ajattomaan eleganssiin. Olipa Miele-kodinkonessasi sitten tavanomainen kiertovalitsin, huomaamattomat hipaisupainikkeet tai teräväpiirtoinen kosketusnäyttö, niiden käyttö on helppoa ja hauskaa. Mikään muu valmistaja ei tarjoa vastaavanlaista keittiökoneiden valikoimaa: muotoilulinjat ja värivaihtoehdot ovat yhtenäisiä niin, että laitteet sopivat mitä erilaisimpiin sisustustyyleihin ja keittiökalusteisiin. Olipa keittiösi tyyli mikä tahansa: Miele sopii siihen täydellisesti.

Miele-brändi

Monissa maissa Miele on alansa halutuin merkki. Saksan kotimarkkinoilla Miele valittiin “kaikkien aikojen parhaimmaksi merkiksi” kaikilla tuotealueilla. Tällaisen tuotemerkin omistaminen paljastaa myös paljon käyttäjästä: Mielen asiakkailla on korkeat odotukset kodinkoneidensa suorituskyvystä ja ympäristöystävällisyydestä. Mielen tuotteiden ostajat ovat laatu- ja tyylitietoisia!