Hyödyllisiä neuvoja ja ohjeita

Noin sata vuotta sitten pyykki pestiin käsin. Mutta ensimmäiset pesukoneet kehitettiin jo 1900-luvun alussa, ja ne yksinkertaistivat kotiäitien päivittäistä urakkaa merkittävästi. Siitä lähtien Miele on kehittänyt lukuisia tekniikan innovaatioita, jotka edustavat merkittäviä harppauksia pyykinhoidossa.
Täältä saat kiinnostavaa tietoa materiaaleista sekä paljon vinkkejä tahrojenpoistoon, ja lisäksi kerromme pesumerkkien selitykset.
Toivomme, että saat pyykistäsi aina tahrattoman puhdasta!

Tekstiilit ja niiden hoito

Todennäköisesti olet joskus seissyt pyykkivuoren edessä ihmetellen, mitkä vaatteet voit pestä samaan aikaan – ja miten ne kannattaa pestä? Useimmiten pyykinpesu onnistuu, mutta joskus saatat kohdata ikäviä yllätyksiä. Lempivaatteesi on ehkä voinut kutistua tai värjäytyä. Periaatteessa tekstiilikuitujen tyyppi määrää niiden hoitotavan. Siksi on tärkeää noudattaa tiettyjä perussääntöjä. Tässä kappaleessa kuvailemme tärkeimmät kangastyypit ja niiden hoidon, jotta voit käynnistää pesuohjelmasi aina turvallisin mielin.

Lisätietoja

Vinkkejä tahranpoistoon

Voi ei! Tahra. Ei syytä paniikkiin. Pyykinhoito-oppaassamme on arvokkaita vinkkejä tahranpoistoon.
Täällä kerromme ohjeita, jotka isoäitisi on ehkä aina tiennyt: miten saat poistettua pinttyneet tahrat. Ikävä kyllä emme voi taata, että ikävistä tahroista ei jää jälkeäkään, mutta suosittelemme keinoja, joilla voit pelastaa vaatteesi. Ohjeillamme hermoja raastava tahraongelma saattaa ratketa onnellisesti.

Lisätietoja

Pesumerkit

Pyykin pesussa, kuivauksessa, silityksessä ja kemiallisessa pesussa on tärkeää noudattaa aina pesumerkkien ohjeita ja kieltoja.
Täällä selitämme tavallisimmat pyykinhoitoon liittyvät pesumerkit, jotta voit huolehtia tekstiileistäsi mahdollisimman hyvin.

Lisätietoja