On monta hyvää syytä valita Miele.
Täällä esittelemme kuusi hyvää syytä.

Perustamisestaan vuonna 1899 lähtien Miele on noudattanut brändilupaustaan, joka on Immer Besser,  ”yhä paremmin”. Se tarkoittaa seuraavia asioita: Pyrimme tekemään kaiken paremmin kuin muut toimittajat ja kehittämään omaa toimintaamme jatkuvasti. Näin asiakkaamme voivat luottaa siihen, että he saavat rahansa vastineeksi parhaat mahdolliset kodinkoneet. Se tekee Mielestä ainutlaatuisen. Valitessasi Mielen teet viisaan päätöksen, todennäköisesti koko elämän ajaksi.

Beständigkeit

Miele-laatu

Jo yli 100 vuoden ajan Mieleen on voinut luottaa - laitteemme eivät jätä sinua pulaan. Ainoana valmistajana alallamme testaamme esimerkiksi pyykinpesukoneemme, kuivausrumpumme, astianpesukoneemme tai uunimme kestämään jopa 20 vuoden kotitalouskäytön. Kerran Miele, aina Miele. Mielen asiakkaat kaikkialla maailmassa ovat uskollisia merkille ja suosittelevat Mieleä myös muille. Lupaamme, että laitteidemme luotettavuudesta ja pitkästä käyttöiästä emme tingi tulevaisuudessakaan.

Überlegende Technik

Miele-teknologia

Mielen tuotteitta saat parhaita tuloksia ja monipuolisia nautintoja minimaalisella energiankulutuksella. Huipputekniikka tuo keittiöön, pyykinhoitoon ja imurointiin innovatiivisia ominaisuuksia, jotka vain Miele tarjoaa. Tämän osoittavat Stiftung Warentestin ja muiden organisaatioiden myöntämät lukemattomat testivoitot eri puolilla maailmaa.

Benutzerfreundlichkeit

Miele-käyttäjäystävällisyys

On laitteessa sitten perinteinen kierrettävä kytkin, erillinen hipaisupainike tai tarkka kosketusnäyttö kuten älypuhelimessa, Miele-kodinkoneiden käyttö on helppoa ja hauskaa. Ne tuovat esimerkiksi keittiöön ja pyykinhoitoon käteviä ja luotettavia automaattiohjelmia, joilla onnistuminen on taattu – yksityiskohdista tinkimättä.

Das Miele Design

Miele-muotoilu

Miele-brändin kodinkoneet ovat ainutlaatuisen puhtaine linjoineen ajattoman tyylikkäitä. Tarjoamme kalusteisiin asennettavia kodinkoneita poikkeuksellisen monipuolisessa valikoimassa tyylikkäitä muotoja ja värejä. Kukaan muu ei koordinoi kodinkoneiden muotoilua yhtä huolellisesti kuin me. Riippumatta kotisi kalusteiden tyypistä Miele-kodinkoneet sopivat tyyliisi varmasti.

Service

Miele-palvelu

Mielen asiakkaana saat ensiluokkaista palvelua: Saksassa asiakkaamme ovat valinneet nopean ja tehokkaan asiakaspalvelumme alan parhaaksi jo 17 kertaa. Teemme mielellämme kotikäyntejä, jos tarvitset Miele-kodinkoneisiisi liittyvää henkilökohtaista tuoteopastusta tai ammattimaista puhdistusta. Olemme aina tavoitettavissa. Tämä lupaus pitää!

Premium Image

Miele-brändi

Monissa maissa Miele on alansa halutuin tuotemerkki. Mielen asiakkaat asettavat korkeat vaatimukset kodinkoneiden suorituskyvylle ja ympäristöystävällisyydelle. Mielen ostaja osoittaa laatu- ja tyylitietoisuutta.