On monta hyvää syytä valita Miele.
Täällä esittelemme kuusi hyvää syytä.

Perustamisestaan vuonna 1899 lähtien Miele on noudattanut brändilupaustaan, joka on Immer Besser,  ”yhä paremmin”. Se tarkoittaa seuraavia asioita: Pyrimme tekemään kaiken paremmin kuin muut toimittajat ja kehittämään omaa toimintaamme jatkuvasti. Näin asiakkaamme voivat luottaa siihen, että he saavat rahansa vastineeksi parhaat mahdolliset kodinkoneet. Se tekee Mielestä ainutlaatuisen. Valitessasi Mielen teet viisaan päätöksen, todennäköisesti koko elämän ajaksi.

LAATUA, AIKAANSA EDELLÄ

VUODESTA 1899 LÄHTIEN PARASKAAN EI OLE RIITTÄNYT MEILLE.

LUE LISÄÄ
Miele Qualität

Miele laatu

Jo yli 100 vuoden ajan Mieleen on voinut luottaa - laitteemme eivät jätä sinua pulaan. Ainoana valmistajana alallamme testaamme esimerkiksi pyykinpesukoneemme, kuivausrumpumme, astianpesukoneemme tai uunimme kestämään jopa 20 vuoden kotitalouskäytön. Kerran Miele, aina Miele. Mielen asiakkaat kaikkialla maailmassa ovat uskollisia merkille ja suosittelevat Mieleä myös muille. Lupaamme, että laitteidemme luotettavuudesta ja pitkästä käyttöiästä emme tingi tulevaisuudessakaan.

Die Miele Technik

Miele teknologia

Mielen tuotteilla saat parhaat tulokset ja monipuolisia nautintoja minimaalisella energiankulutuksella. Huipputekniikka tuo keittiöön, pyykinhoitoon ja imurointiin innovatiivisia ominaisuuksia, jotka vain Miele tarjoaa. Tämän osoittavat Stiftung Warentestin ja muiden organisaatioiden myöntämät lukemattomat testivoitot eri puolilla maailmaa.

Handwerkskunst

Miele ammattitaito

Miele edustaa todellista ammattitaitoa, joka yhdistää vision, tarkkuuden ja yksityiskohtiin paneutumisen. Jokainen valmistamamme tuote tehdään tiukimpien standardien mukaisesti ja ne läpikäyvät huolellisen laaduntarkistuksen. Yhdestä metallikappaleesta valmistetuista vedikkeistä asennusmitoiltaan toisiinsa yhteensopiviin integroitaviin laitteisiin kaikissa tuoteryhmissä – jokainen on osa matkallamme kohti ehdotonta täydellisyyttä. Mikään ei ole tärkeämpää kuin se, että käyttäjä voi nauttia hankkimastaan Miele-laitteesta pitkään.

Miele Design

Miele design

Miele-brändin kodinkoneet ovat ainutlaatuisen puhtaine linjoineen ajattoman tyylikkäitä. Tarjoamme kalusteisiin asennettavia kodinkoneita poikkeuksellisen monipuolisessa valikoimassa tyylikkäitä muotoja ja värejä. Kukaan muu ei koordinoi kodinkoneiden muotoilua yhtä huolellisesti kuin me. Riippumatta kotisi kalusteiden tyypistä Miele-kodinkoneet sopivat tyyliisi varmasti.

Miele Service

Miele huolto

Mielen asiakkaat nauttivat hyvästä palvelusta: nopea ja tehokas jälkimarkkinointi on valittu Saksassa useana vuonna alansa parhaaksi. Jos kaipaat henkilökohtaista neuvontaa laitteidesi käytössä tai laitteiden perusteellisen puhdistuksen ja hoitoon – ota yhteys asiakaspalveluumme.

Olemme aina valmiina auttamaan. Takuulla!

Die Marke Miele

Miele brändi

Monissa maissa Miele on alansa halutuin tuotemerkki. Kotimarkkinoillaan Saksassa Miele on jopa valittu kaikkien tuotealueiden parhaaksi merkiksi kautta aikojen "Best brand ever".

Tällaisten laitteiden omistaminen kertoo paljon niiden käyttäjistä: Miele asiakkaalla on korkeat odotukset kodinkoneidensa suorituskyvystä sekä ympäristöystävälllisyydestä. Henkilöt, jotka hankkivat Mielen ovat laatutietoisia ja heillä on tyyliä!