Laatua, aikaansa edellä

Pitkäaikaista hellävaraisuutta vaatteillesi

Hellävarainen ja kestävä annostus

Kestävä ja hellävarainen. Miele on sitoutunut ympäristötietoiseen pyykinhoitoon, joka auttaa saavuttamaan tehokkaita tuloksia. Laitteisamme yhdistyvät alhainen energian- ja vedenkulutus sekä pesuaineen optimaalinen käyttö. Näin saat tehokkaasti ja kestävästi puhdasta pyykkiä.

Tutustu pyykinpesukoneisiin

Tutustu kuivausrumpuihin

Pidentää vaatteidesi käyttöikää

Esittelyssä TwinDos

Automaattinen pesuaineen annostusjärjestelmä

Mielen TwinDos® -pesukoneet tietävät tarkalleen, kuinka paljon pesuainetta pyykkisi tarvitsee. Joten voit viettää aikaa tärkeämpiin asioihin. TwinDos® -järjestelmä annostelee kaksi nestemäistä pesuainetta, jotka on räätälöity tarkasti kullekin yksittäiselle pesulle. Säästä jopa 30 %* pesuainetta sekä löydä samalla kestävä tapa konepesuun. 
*verrattuna manuaaliseen annosteluun

 

Tutustu TwinDos® pyykinpesukoneisiin

Näin TwinDos® toimii

A woman buttoning up a white shirt

Markkinoiden paras nestemäinen pesuainejärjestelmä

Oikea annos pesuainetta takaa täydellisen puhtauden ja maksimaalisen värikylläisyyden. TwinDos®-järjestelmän tarkat annostelupatruunat tarjoavat vaatteillesi optimaalisen hoidon – automaattisesti. Pinttyneet tahrat poistetaan, kun taas harmaantumista estävä vaikutus pitää kankaat laadukkaina pidempään.

*kuten Saksan Hohensteinin testilaitos on testannut ja vahvistanut

Ultraphase detergents on display

UltraPhase: Räätälöity ratkaisu

Määritä vaatteiden hoito uudelleen UltraPhase 1: llä ja 2: lla, ihanteellinen sekoitus kahta nestemäistä pesuainetta, mitkä on kehitetty yksinomaan Mielelle. UltraPhase 1 takaa täydellisesti puhdistetun pyykin maksimaalisella värisuojauksella, kun taas UltraPhase 2 poistaa jopa itsepäiset tahrat. Valitse kolmesta tehokkaasta versiosta UltraPhase Classic, Sensitive tai Elixir.

Kampanja! Kun ostat Miele W1 -pesukoneen TwinDosilla, saat puolen vuoden UltraPhase 1: n ja 2: n pesuaineet kaupan päälle. Valitse UltraPhase Classic tai Sensitive.

Osta sinun Twindos-pyykinpesukoneesi tästä

Hellävarainen vaatteillesi, vahvasti energian tuhlausta vastaan

Esittelyssä EcoDry

Energiatehokas kuivaus

Miten voimme tehdä pyykistä ympäristöystävällisen? Miele-kuivausrummut ovat energiatehokkaampia optimoidun jäähdytyspiirin ja nopeampien sekä pienempien kulutussyklien ansiosta.
EcoDry-kuivaimet ovat intuitiivisia ja helppokäyttöisiä, ja ne on suunniteltu toimimaan taloudellisesti vuodesta toiseen.  

Tutustu EcoDry-kuivausrumpuihin

EcoDry käytössä

Fabric inside of the honeycomb drum of a Miele dryer

Hellävaraista hoitoa vaatteillesi

Mielen SoftCare -rumpu kuivattaa pyykit mahdollisimman hellävaraisesti ja tasaisesti. Rumpu suojaa tekstiilien kuituja, joten voit nauttia vaatteistasi pidempään.

6 kuukauden UltraPhase-pesuaineet ilmaiseksi

Mukana lahjakortti puolen vuoden UltraPhase 1 ja 2 -pesuaineille jokaisen Miele TwinDos -pesukoneostoksen yhteydessä. Valitse perinteisen ja hellävaraisen pesuaineen välillä.

*Patruuna, jossa on vastaavasti UltraPhase 1 & 2 Classic pesukoneessa. Lunasta lahjakortti ja vastaanota setti (3 kpl x UltraPhase 1 ja 2 kpl x UltraPhase 2) maksutta.

UltraPhase-pyykinpesuaineet

Kuivausrummun tuoksupatruunat