Laatua, aikaansa edellä

Pitkäaikaista hellävaraisuutta vaatteillesi

Hellävarainen ja kestävä annostus

Kestävä ja hellävarainen. Miele on sitoutunut ympäristötietoiseen pyykinhoitoon, joka auttaa saavuttamaan tehokkaita tuloksia. Laitteisamme yhdistyvät alhainen energian- ja vedenkulutus sekä pesuaineen optimaalinen käyttö. Näin saat tehokkaasti ja kestävästi puhdasta pyykkiä.

Tutustu pyykinpesukoneisiin

Tutustu kuivausrumpuihin

A Miele washing machine surrounded by microphones

Laatua, aikaansa edellä

Mielen brändi lupaus

Jo yli 120 vuoden ajan olemme valmistaneet pitkäikäisiä laitteita. Paraskaan suorituskyky ei merkitse mitään ilman pitkäkestoista luotettavuutta. Siksi yhdistämme innovaatiot mestarilliseen käsityötaitoon. Omistautumisemme pieniinkin yksityiskohtiin varmistaa, että laitteemme toimivat luotettavasti pitkään.

Pidentää vaatteidesi käyttöikää

Esittelyssä TwinDos

Automaattinen pesuaineen annostusjärjestelmä

Mielen TwinDos® -pesukoneet tietävät tarkalleen, kuinka paljon pesuainetta pyykkisi tarvitsee. Joten voit viettää aikaa tärkeämpiin asioihin. TwinDos® -järjestelmä annostelee kaksi nestemäistä pesuainetta, jotka on räätälöity tarkasti kullekin yksittäiselle pesulle. Säästä jopa 30 %* pesuainetta sekä löydä samalla kestävä tapa konepesuun. 
*verrattuna manuaaliseen annosteluun

 

Tutustu TwinDos® pyykinpesukoneisiin

Näin TwinDos® toimii

A woman buttoning up a white shirt

Markkinoiden paras nestemäinen pesuainejärjestelmä

Oikea annos pesuainetta takaa täydellisen puhtauden ja maksimaalisen värikylläisyyden. TwinDos®-järjestelmän tarkat annostelupatruunat tarjoavat vaatteillesi optimaalisen hoidon – automaattisesti. Pinttyneet tahrat poistetaan, kun taas harmaantumista estävä vaikutus pitää kankaat laadukkaina pidempään.

*kuten Saksan Hohensteinin testilaitos on testannut ja vahvistanut

Ultraphase detergents on display

UltraPhase: Räätälöity ratkaisu

Määritä vaatteiden hoito uudelleen UltraPhase 1: llä ja 2: lla, ihanteellinen sekoitus kahta nestemäistä pesuainetta, mitkä on kehitetty yksinomaan Mielelle. UltraPhase 1 takaa täydellisesti puhdistetun pyykin maksimaalisella värisuojauksella, kun taas UltraPhase 2 poistaa jopa itsepäiset tahrat. Valitse kolmesta tehokkaasta versiosta UltraPhase Classic, Sensitive tai Elixir.

Kampanja! Kun ostat Miele W1 -pesukoneen TwinDosilla, saat puolen vuoden UltraPhase 1: n ja 2: n pesuaineet kaupan päälle. Valitse UltraPhase Classic tai Sensitive.

Osta sinun Twindos-pyykinpesukoneesi tästä

Hellävarainen vaatteillesi, vahvasti energian tuhlausta vastaan

Esittelyssä EcoDry

Energiatehokas kuivaus

Miten voimme tehdä pyykistä ympäristöystävällisen? Miele-kuivausrummut ovat energiatehokkaampia optimoidun jäähdytyspiirin ja nopeampien sekä pienempien kulutussyklien ansiosta.
EcoDry-kuivaimet ovat intuitiivisia ja helppokäyttöisiä, ja ne on suunniteltu toimimaan taloudellisesti vuodesta toiseen.  

Tutustu EcoDry-kuivausrumpuihin

EcoDry käytössä

Fabric inside of the honeycomb drum of a Miele dryer

Hellävaraista hoitoa vaatteillesi

Mielen SoftCare -rumpu kuivattaa pyykit mahdollisimman hellävaraisesti ja tasaisesti. Rumpu suojaa tekstiilien kuituja, joten voit nauttia vaatteistasi pidempään.

6 kuukauden UltraPhase-pesuaineet ilmaiseksi

Mukana lahjakortti puolen vuoden UltraPhase 1 ja 2 -pesuaineille jokaisen Miele TwinDos -pesukoneostoksen yhteydessä. Valitse perinteisen ja hellävaraisen pesuaineen välillä.

*Patruuna, jossa on vastaavasti UltraPhase 1 & 2 Classic pesukoneessa. Lunasta lahjakortti ja vastaanota setti (3 kpl x UltraPhase 1 ja 2 kpl x UltraPhase 2) maksutta.

UltraPhase-pyykinpesuaineet

Kuivausrummun tuoksupatruunat

Sivun alkuun