Pitkä historia lyhyesti: 125 vuotta laatua

Juhlista kanssamme 125-vuotisjuhlavuottamme ja tutustu juhlakokoelmaamme. 125 Edition -mallit ovat myynnissä kampanjahintaan ja niihin on saatavana innovatiivisia ominaisuuksia ja ilmaisia varusteita. 125 Gala Edition -malleihin tarjoamme 125 viikon pidennetyn takuun, varusteita ja innovatiivisia ominaisuuksia. Lisäksi joukko valikoituja kodinkoneita on nyt saatavissa ainutlaatuisena mattamustana.*

Suunnittelimme ja toimitimme ensimmäisen separaattorimme vuonna 1899 ja filosofiamme on siitä lähtien pysynyt muuttumattomana: Immer Besser. Haluamme laadun ja innovaatioiden avulla tehdä kodistasi ja elämästäsi entistä paremman ainutlaatuisella muotoilullamme, kätevillä ominaisuuksillamme ja älykkäillä kodinkoneillamme.

 

Juhlavuoden kokoelmamme

Hemmottele itseäsi erikoistarjouksillamme

 

 

125 Gala Edition: Arvostetut kodinkoneet, laajennetut edut.

Arvostetuimpien kodinkoneidemme mukana saat nyt ilmaisia varusteita, innovatiivisia ominaisuuksia ja ilmaisen 125 viikon pidennetyn takuun*. Hyödynnä nopeat korjaukset, huolto ja vaihto – kokonaisuudessaan Mielen tarjoamana. Lisäksi joukko valikoituja kodinkoneita on nyt saatavissa ainutlaatuisena mattamustana.

 

 

Alennetut hinnat. Ilmaiset varusteet. 125 kuukauden pidennetty takuu.

Juhli brändimme huomionarvoista 125-vuotista taivalta ja hyödynnä valikoitujen tuotteiden kampanjahintamme ja ilmaiset varusteet. Vain rajoitetun ajan pääset hankkimaan itsellesi uskomatonta mielenrauhaa ostamalla 125 kuukauden pidennetyn takuun vain 349 eurolla – takuu on täysin Mielen järjestämä ja saatavissa vain valikoituihin tuotteisiin***, se takaa luotettavat, nopeat korjaukset tai tarvittaessa uuden vaihtokodinkoneen.

 

 

125 vuotta...

 

 

 

 

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kaikki, mitä haluat tietää pidennetyn takuun aktivoinnista ja Miele-sovelluksesta**. Klikkaa tästä, niin pääset lukemaan kaikki usein kysytyt kysymykset (FAQ), Ehdot löydät tästä.

125 viikon pidennetyn takuun saa vain valikoituihin tuotteisiin, joilla juhlistetaan Mielen 125-vuotisjuhlavuotta. Tarkista 125 Gala Edition -mallien tiedot tästä.

Miten voin aktivoida 125 viikon pidennetyn takuun kodinkoneelleni?

Varmista ensin, että kodinkoneesi on oikeutettu saamaan 125 viikon pidennetyn takuun. 125 viikon pidennetyn takuun aktivointia varten sinun on liitettävä kodinkoneesi Miele-sovellukseen**. Pölynimureilla ja KWT 7112 iG obs-musta/matta 125 Gala Edition -viinikaapilla riittää, että rekisteröit tuotteen Miele-sovelluksessa**.

Napsauta tästä tai skannaa QR-koodi ladataksesi tai avataksesi Miele-sovelluksen**. Noudata Miele-sovelluksen** ohjeita ja lisää uusi Miele-kodinkoneesi sovellukseen. Sovellus kehottaa sinua lopuksi automaattisesti aktivoimaan 125 viikon pidennetyn takuun.

Lataa Miele-sovellus** App Storesta tai Google Play -kaupasta. Avaa sovellus ja lisää kodinkoneesi sovellukseen sovelluksen ohjeita noudattamalla. Jos haluat perehtyä laiteparin muodostukseen vaihe vaiheelta, katso videoitamme laiteparin muodostuksesta.

Pidennetty takuu alkaa heti Mielen 2 vuoden takuun päätyttyä ja pidentää takuuaikaa 125 viikolla. Kokonaistakuuaika on siten 4 vuotta ja lähes 5 kuukautta.

Kyllä, voit pidentää saamaasi 125 viikon pidennettyä takuuta kertamaksulla yhteensä 10 vuoden takuuksi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Nauti uskomattomasta mielenrauhasta ostamalla valinnainen yhteensä 125 kuukauden* (10 vuoden ja 5 kuukauden) pidennetty takuu, 349 eurolla. 125 kuukautta tarkoittaa 10 vuotta ja 5 kuukautta, joihin sisältyy Mielen 2 vuoden takuu. Voit ostaa 125 kuukauden pidennetyn takuun verkossa.

Kun haluat lisätietoja, napsauta tästä.

125 vuoden kokemuksella voimme sanoa, että kodinkoneiden tulevaisuus on älykäs. Sovelluksemme jo tarjoamien etujen lisäksi pyrimme jatkuvasti parantamaan ratkaisujamme vastuullisemmiksi, energiamerkintöjen vaatimuksia paremmiksi.

Siksi tarjoamme nyt käyttöösi uusia ominaisuuksia, joita voit hyödyntää sovelluksella, kuten Kulutus-koontinäytön, Vastuullisia reseptejä tai Eco- ja säilytysvinkkejä. Kannattaa vilkaista!

 

 

Vastuullisuus-ominaisuus

Ympäristöystävälliseen herkutteluun

Vastuullista ruoanlaittoa

 

Vihreä ruoanlaitto on enemmän kuin pelkkää kasvisten höyryttämistä. Juhlistamme Mielen juhlavuotta uusilla vastuullisilla resepteillä Miele-sovelluksessa**. Opettele ympäristöystävällistä ruoanlaittoa Miele-sovelluksella**, se tarjoaa sinulle herkullisia innostavia reseptejä ja ruoanvalmistus- ja säilytysvinkkejä, jotka auttavat vähentämään ruokahävikkiä.

 

Vastuullisuus-ominaisuus

Seuraa käyttötottumuksiasi ja kulutustasi

Kulutus-koontinäyttö

 

Pysyt selvillä energian- ja vedenkulutuksestasi, kun liität pyykin- tai astianpesukoneesi Miele-sovellukseen**. Asiakkaidemme keskuudessa suosittu toiminto, räätälöidyt, yksilöllisiä huomautuksia sisältävät kuukausiraportit, tulee juhlavuoden aikana käyttöön Miele-sovelluksessa**. Kädet täynnä työtä? Mikset kysyisi kulutustietojasi kätevästi Googlelta (saatavilla vain englannin kielellä).

RemoteUpdate

Automaattinen ja kätevä

Aina ajan tasalla

 

Haluatko pitää liitetyt Miele-kodinkoneesi vaivatta aina ajan tasalla? Tämä sujuu helposti RemoteUpdate-etäpäivitystoiminnon avulla. Miele-kodinkoneisiisi saatavilla olevat ohjelmistopäivitykset ladataan ja asennetaan aina, kun se on mahdollista. Päivitysten tiedot löytyvät Miele-sovelluksen** julkaisutiedoista.
 

Täydellinen kumppanisi: Miele-sovelluksella** pysyt aina ajan tasalla Miele-kodinkoneidesi toiminnasta. Haluatko pitää silmällä uunissa kypsyvää ruokaa tai selvittää, onko pyykinpesuohjelma jo päättynyt? Sovelluksesta saat kaikki tarvittavat tiedot nopeasti ja helposti. Sovellus tarjoaa myös lisäpalveluja, kuten mahdollisuuden tilata Miele-kulutustuotteita ja -varusteita vain muutamalla napautuksella.

 

 

 

Miele vuosien varrella

Tutustu kanssamme perintöömme tuotteidemme ja tuotemerkkimme kehityksen kautta.

1901, Ensimmäinen Miele-pyykinpesukone Meteor - 2023, Pesukone 125 Gala Edition

1929, ensimmäinen Miele-astianpesukone (ensimmäinen sähkökäyttöinen astianpesukone Euroopassa) - 2023, astianpesukone 125 Gala Edition

1933, Jääkaappimalli nro 69 - 2023, Jääkaappipakastin 125 Gala Edition

1968, Uunimalli H615 - 2024, Uuni 125 Gala Edition, mattamusta

1928, Pölynimurimalli Melior - 2023, Triflex HX2 Gala Edition

 

 

Alaviitteet

*Tarjoukset vaihtelevat malleittain. Löydät ilmaiseen varusteeseen ja/tai pidennettyyn takuuseen oikeuttavan etusetelin tuotteen pakkauksesta. Skannaa etusetelin QR-koodit ja noudata ohjeita.Pidennetty takuu alkaa välittömästi Mielen 2 vuoden takuun päätyttyä ja pidentää takuuaikaa 125 viikolla. Pidennetyn takuun takuuehtoja sovelletaan miele.fi/125-kampanjaehdot . Huomaa, että takuu on aktivoitava Miele-sovelluksella** 30 päivän kuluessa kodinkoneen ostamisesta. Valitut mattamustat integroidut laitteet ovat saatavilla huhtikuusta 2024 alkaen.

**Saatavana mobiililaitteeseen (ks. minimivaatimustiedot sovelluskaupasta). Digitaalinen lisävaruste Miele & Cie. KG. Miele@home-järjestelmä mahdollistaa kaikki älykkäät sovellukset. Toimintojen valikoima saattaa vaihdella malleittain ja maittain.

***125 kuukautta tarkoittaa 10 vuotta ja 5 kuukautta, joihin sisältyy Mielen 2 vuoden takuu. Lisätietoja löydät tästä. 125 kuukauden pidennettyä takuuta ei voi ostaa seuraavien kategorioiden tuotteisiin: pölynimurit, kahvikeskukset/CVA, MasterCool, Dialog-uunit, Range-liedet (US).

Tilaa uutiskirjeemme

Pysyttele ajan tasalla uusista tuotteistamme, kampanjoistamme ja uutisistamme.