SEURAAVA ISO ASKEL SIIVOUKSESSA ONKIN MELKO PIENI

Uusi pölypussiton Boost CX1

Laatua, aikaansa edellä

Osta nyt
Uusi Boost CX1
Hinta alkaen 319 €

Saatavana eri väreissä.

Alkuperäinen valikoima

Cat&Dog

Parketti

Kompakti pölypussiton pölynimuri, jossa tehokas Vortex-teknologia

Olipa kyseessä parketti, laminaatti tai matto – Boost CX1 on tehokas kaikilla pinnoilla. Tehokas puhdistusteho: yli 100 km/h ilmavirta takaa täydellisen sekä karkean lian että hienon pölyn talteenoton. Boost CX1 saavuttaa erittäin suuren ilman läpimenon tehokkaan suuttimen, optimaalisten ilmateiden ja innovatiivisen moottorin ansiosta.

 

 

Vie vähän säilytystilaa
Kompakti

Mielen pienimmällä pussittomalla Boost CX1 -pölynimurilla saat parhaan puhdistustehon ja kompaktin rakenteen. Kompaktin rakenteensa ansiosta sitä on helppo ohjata ahtaissakin paikoissa.

 

Seuraa tarkasti ja ketterästi
TrackDrive

Laitteen kyljessä olevien pyörien ansiosta imuria on helppo ohjata ja on erityisen ketterä. Kompaktin kokonsa ansiosta se takaa täydellisen hygienian ja puhtauden myös ahtaissa asuintiloissa.

 

Korkea hygieniavaatimus
Kolmiportainen suodatusjärjestelmä

Kolmiportaisen suodatusjärjestelmän ansiosta Boost CX1 pölynimurissa on erinomainen suodatuskyky. Erittäin pienten hiukkasten suodattamiseen Boost CX1 on mallista riippuen varustettu normaaliin vaatimuksiin Hygiene AirClean -suodattimella tai HEPA AirClean -suodattimella korkeimpiin hygieniavaatimuksiin. HEPA AirClean -suodattimen pölynpidätyskyky on yli 99,999 %*, joten se on ihanteellinen huonepölystä kärsiville allergikoille.

*IEC 62885- mukainen

 

 

 

Pölypussiton
Helppo tyhjentää

Pölysäiliö voidaan poistaa laitteesta yksinkertaisesti nostamalla se ulos kahvasta. Yhdellä 'Tyhjennä'-painikkeen painalluksella säiliö avautuu ja kaikki pöly putoaa roskakoriin.

Osta nyt

Tuotteen lisäkohokohdat

Helppo säilyttää

Käytännöllistä: Suutin ja varsi voidaan tarvittaessa kiinnittää laitteen sivulle.

 

Monivaiheinen kiertovalitsin

Imutehoa säädetään elektronisesti moniportaisella kiertovalitsimen avulla. Erilaiset symbolien  helpottavat optimaalisen tehotason valintaa.

 

Täydellinen valikoima lisävarusteita

Boost CX1 on varustettu kolmella korkealaatuisella vakiovarusteella: verhoilusuutin, rakosuutin ja pölyharja. VarioClip-systeemiin kiinnitettyinä ne ovat aina käden ulottuvilla.

Korkeaa Miele laatua

Mikään normaali päivittäinen siivousrutiini ei ole koskaan yhtä tiukka kuin Mielen tuotetesti: Ennen kuin Miele-imurit tulevat tuotantoon, niille on suoritettava tiukat rasitus- ja kestävyystestit laboratorioissamme.

Tehokas. Kompakti. Ketterä.
Uusi pölypussiton Boost CX1

Hinta alkaen 319 €. Saatavina useissa eri väreissä.

Osta nyt