Miele Generation 7000

Intuitiivinen teknologia, joka antaa luovuudellesi siivet.
Laatua, aikaansa edellä.

Uudet tuotteet edustavat joitakin kaikkien aikojen parhaita huippuluokan innovaatioita. Kuvittele uuni, joka kypsentää ilman lämpöä, laitteet, jotka tunnistavat liikkeesi ja reagoivat niihin, teknologia, joka on kaikkia aikaisempia yhtenäisempi.

“Eri raaka-aineet voidaan kypsentää yhdessä, kaikki samaan aikaan valmiina lautaselle aseteltaviksi.”

Gaggan Anand, Aasian paras ravintola 2015–2018

Dialog-uuni

  

Ensimmäinen lajissaan kulinaarisessa maailmassa. Dialog-uuni kääntää päälaelleen kaiken, mitä tiedät ruoanvalmistuksesta, ja päästää täysin uudet mahdollisuudet valloilleen keittiössä.

 

M Chef -teknologia

Täysin uusi tapa valmistaa ruokaa

Dialog-uunin M Chef -teknologia hyödyntää Gourmet-yksiköinä ruokaan lähetettäviä sähkömagneettisia aaltoja, jotta ruoka voidaan kypsentää tarkemmin kuin koskaan aikaisemmin.

Pääset käsiksi alkuperäisiin yhdistelmiin

Kuvittele, että voit tehdä mahdottomasta totta

Uusia mahdollisuuksia on loputtomasti. Kalaa voidaan kypsentää jään sisällä ilman, että jää sulaa. Puolet lohifileestä kypsyy ja toinen puoli jää raa'aksi, jolloin siitä saa täydellistä sashimia. Tämän uraauurtavan teknologian ansiosta kaikki luovat ideat on nyt mahdollista toteuttaa.

Yhdistelmähöyryuuni

  

Tällä nokkelalla high-tech-uunin ja höyryuunin yhdistelmällä voit höyryttää, grillata tai paistaa ja saavuttaa aina täydellisiä tuloksia.

 

Vietä vähemmän aikaa puhditukseen

HydroClean

Uuden itsepuhdistustoiminnon ansiosta manuaalinen puhdistus kuuluu menneisyyteen. Pidä uunin sisätila raikkaana sekä puhtaana vaivattomasti ja nauti enemmän aikaa ruoanlaiton parissa.

Hyvät asiat talteen

DualSteam

DualSteam-teho auttaa säilyttämään ravintoaineita, vitamiineja ja makua. Tarkkojen lämpötila-asetustensa ansiosta yhdistelmähöyryuuni sopii täydellisesti myös sous-vide-kypsennykseen.

Uuni

  

Tämän uunin innovatiivinen teknologia ja integroidut ominaisuudet vievät ruoan kypsentämisen tarkkuuden ja helppouden aivan uudelle tasolle.

 

FoodView

Pidä luomustasi silmällä, missä ikinä oletkin

Ominaisuus: tämä integroitu kamera nappaa ruoastasi tarkan kuvan minuutin välein, jotta voit seurata ruokasi kypsymistä matkapuhelimellasi tai Amazon Show'lla (jos se on käytettävissä).

Innovaatio TasteControl

Ei enää ylikypsää ruokaa

Ylikypsentäminen on nyt historiaa, koska TasteControl-teknologiamme jäähdyttää uunin nopeasti valmistustoiminnon päätyttyä, jolloin ruoastasi tulee joka kerta täydellisen kypsää. Voit avata luukun VoiceControl-puheohjauksella Amazon Echon (jos käytettävissä) avulla.

Induktiokeittotaso

  

Mukana seuraavat lämpötila-asetukset ja älykäs valmistusastian tunnistus tekevät tästä induktiokeittotasosta optimaalisen apulaisen, jonka ansiosta saat flow'n helposti päälle.

 

Innovatiivisen joustava

Älykäs valmistusastian tunnistus

Älykkään valmistusastian tunnistusteknologian ansiosta lämpötila-asetukset siirtyvät mukana, kun siirrät kattilaa tai pannua keittotasolla.

Alueeton induktio

Siirtele vapaasti

Alueettoman induktion ansiosta voit hyödyntää keittotason koko pintaa ja siirtää kattiloita ja pannuja miten haluat.

TwoInOne höyrynpoisto ja induktiokeittotaso yhdessä

  

Uusi Miele TwoInOne poistaa höyryn alaspäin. Näin asuintilat pysyvät hajuttomina ja miellyttävinä ja voit hyvällä omallatunnolla päästää ruoanlaiton intohimosi valloilleen.

 

PowerFlex XL

Teho kohtaa mahdollisuudet

PowerFlex XL:n vaikuttavan tehon ansiosta saavutat kiehumapisteen entistä nopeammin. Tilaville keittoalueille mahtuu neljä suurta kattilaa tai pannua.

Ainutlaatuinen höyrynpoisto

Tai välitön täysteho, reagoi välittömästi säätöihin

Uusi Miele TwoInOne on tehokkain höyrynpoiston ja induktiokeittotason yhdistävä laitteemme.

Kylmälaitteet

   

K 7000 ‑kylmälaitteet säilyttävät raaka-aineet yhtä tuoreina kuin luonto ne tarjoaa.
Se on varsin yksinkertaista: ruoanvalmistus alkaa kylmäsäilytyksestä.

 

Säilyttävät luonnollisen maun

PerfectFresh Active

PerfectFresh Active pitää ruokasi jäähdyttävän vesisumun avulla tuoreena ja raikkaana jopa viisi kertaa pitempään.

Innovatiivista jäähdytystä

DynaCool

Täydellinen ilmasto joka hyllytasolla. DynaCool-toiminto pitää koko jääkaapin lämpötilan tasaisena.

Helppo käyttää, intuitiivinen ja innovatiivinen – tutustu koko tuotevalikoimaan.

Etsi jälleenmyyjä

          

          

Taito ja visio kohtaavat täydelliset laitteet

Tapaa viisi mestaria, jotka vievät luovuuden uusille ulottuvuuksille mullistavan teknologian avulla. Tutustu neljän kokin ja yhden maineikkaan kukkataiteilijan näyteikkunoihin ja teoksiin, jotka ovat saaneet inspiraation neljästä maisemasta.

 

Mestarimme

Dalad Kambhu

Dalad Kambhu on kotonaan maailmassa ja hänet tunnetaan ympäri maailmaa. Hän on syntynyt Teksasissa, kasvanut Thaimaassa ja omistaa ravintoloita New Yorkissa ja Berliinissä, hän on Michelin-tähden kokki, jonka kulinaariset ansiot ovat yhtä ainutlaatuisia kuin hänen tarinansa. Hän kertoo, kuinka TwoInOne-keittotaso auttaa häntä saavuttamaan luovuuden huippunsa.

Azuma Makoto

Tämä maailmankuulu japanilainen kukkataiteilija inspiroi kokkejamme tavoittelemaan luovuutensa huippua.

Helena Rizzo

Tämä uskomattoman lahjakas ja kekseliäs brasilialainen kokki näkee tarinoita kohtaamissaan raaka-aineissa.

Kyle Connaughton

Kolmen Michelin-tähden kokki ja kalifornialaisen SingleThread Farm ravintolan ja majatalon omistaja omistautuu raaka-aineiden hoivaamiseen pellolta pöytään.