Kodinkoneiden kommunikointi

Täydellisesti verkotetut älykkäät kodinkoneet

Verkotetut Miele-kodinkoneet ajattelevat puolestasi! Ne kommunikoivat toistensa kanssa. Näin koneet voivat käynnistyä, ja tehotasot säätyä, täysin ilman sinun apuasi. Käsin tehtävät toimenpiteet tai käyttövaiheet on automatisoitu. Verkotus tehdään koneen asetuksista tai Miele-sovelluksella. Näin voit helposti siirtää osan tehtävistä koneiden suoritettavaksi ja nauttia ylimääräisestä vapaa-ajasta.

Con@ctivity: älykäs yhteys

Con@ctivity

Liesituuletin seuraa automaattisesti keittotason asetuksia.

Voit keskittyä ruokaan: Con@ctivity 3.0 ‑toiminnon ansiosta liesituulettimesi tietää aina, mitä tehdä. Kun kytket keittotason päälle tai pois päältä, liesituuletin reagoi automaattisesti. Imuteho säätyy aina sen mukaan, mitä keittotasolla tapahtuu, ja keittiön ilma pysyy miellyttävänä. Laitteet viestivät keskenään WiFi-verkossa. Con@ctivity 3.0:n avulla voit liittää sekä liesituulettimen että keittotason Miele@home-verkkoosi.

Con@ctivity

Kahvikeskuksen ja lämpölaatikon välillä yhteys

Ajastintoiminnolla lempikahvijuomasi valmistuu juuri silloin kun haluat. Kahvikeskus on valmiina valmistamaan juomasi automaattisesti, riittää, että valitset haluamasi juoman. Con@ctivity-toiminnon ansiosta myös kupit on esilämmitetty valmiiksi. Lämpölaatikkosi on yhteydessä kahvikeskukseen ja kytkeytyy automaattisesti päälle 30 minuuttia ennen juomanvalmistuksen alkua, jotta voit kokea täydellisen kahvinautinnon. Laitteet verkotetaan Miele-sovelluksella.

Wash2Dry

Wash2Dry: älykkäästi verkotettu: kuivausrumpu ja pesukone

Äärimmäisen vaivatonta: uuden Wash2Dry-verkotustoiminnon ansiosta pyykinpesukoneesi siirtää tiedot kuivausrumpuusi pesuohjelman päätyttyä. Tämän jälkeen kuivausrumpu valitsee automaattisesti pyykillesi sopivan ohjelman. Sinun täytyy vain siirtää pyykki pesukoneesta kuivausrumpuun, kytkeä kuivausrummun virta päälle ja valita Wash2Dry. Tuloksena täydellisen kuiva pyykki, olipa kyse sitten vaikka farkuista tai pukupaidoista. Tämän toiminnon käyttö edellyttää, että kumpikin kodinkone on yhdistetty kotisi WiFi-verkkoon.

SuperVision

Ohjaa kaikkea keskitetysti – keittiössä

Voit lukea muiden Mielen kodinkoneidesi senhetkisen tilan ja jäljellä olevat ohjelma-ajat keittiölaiteidesi suuresta näytöstä. Voit esimerkiksi katsoa pyykinpesukoneen tilan uunisi näytöstä. SuperVisionin avulla voit suunnitella ja järjestää kotityöt tehokkaasti ja kätevästi ilman, että sinun pitää koko ajan tuijottaa älypuhelintasi tai tablettiasi.

Miele-sovellus

Integrointi älykotiverkkoihin