Miele-pyykinpesuaineet

Täydennä pyykinpesukoneesi suorituskykyä

Miele-pyykinpesuaineet

Saavuta optimaalisia tuloksia hellävaraisesti: ainutlaatuiset pyykinpesuaineemme on suunniteltu varta vasten Miele-pyykinpesukonettasi varten. Ne auttavat saavuttamaan laadukkaita pesutuloksia ja niistä löytyy erikoispesuainetta jokaiseen tarkoitukseen ja löydät varmaan mieleisesi myös monipuolisesta tuoksuvalikoimasta.

Miele-pyykinpesuaineet: räätälöity juuri sinulle

Tutustu jauhemaisiin ja nestemäisiin pesuaineisiimme, jotka noudattavat samaa ylivertaista tasoa kuin Miele-pyykinpesukoneet. Pestiinpä taloudessasi sitten kuinka monta koneellista viikossa tahansa, voit luottaa niin pesuaineisiimme kuin koneisiimmekin: ne pesevät tehokkaasti jo matalissa lämpötiloissa, täyttävät kaikki tarpeesi ja pidentävät sekä vaatteidesi että koneesi käyttöikää. Tutustu pesuainevalikoimamme eri vaihtoehtoihin, niistä löytyy sopiva niin valkopyykille, kirjopyykille ja tummalle pyykille kuin hienopyykille ja aroillekin tekstiileille.

Pitää värillisten tekstiilien värit kirkkaina: UltraColor

Jätä hyvästit vaatteidesi esi- ja jälkikäsittelyyn, sillä tehokas UltraColor-pesuaineemme tekee sen puolestasi, mikä säästää sinulta arvokasta aikaa ja vaivaa. Pesuaineemme sisältävät jopa 8 äärimmäisen tehokasta entsyymiä ja selviävät siten vaikeimmistakin tahroista ja tekevät puhdasta jälkeä jo matalissa lämpötiloissa. Lisäksi niiden ColorProtect-ominaisuus pitää vaatteidesi värit kirkkaina pitkään. Tutustu eri vaihtoehtoihin alla:

UltraColor Aqua -pesuainepullo

UltraColor Aqua

Erittäin tehokas pesuaine värilliselle ja tummalle pyykille, poistaa tahrat tehokkaasti myös matalissa lämpötiloissa. UltraColor sisältää 7:ää entsyymiä, jotka takaavat äärimmäisen puhtauden, ja sen ColorProtect puolestaan pitää värit kirkkaina pitkään ja Aqua-tuoksu tuo pyykkiin lisää raikkautta.

osta nyt
UltraColor Refresh Elixir nestemäinen pesuaine pullo

Refresh Elixir

Nauti UltraColor Refresh Elixir -pesuaineen eduista, joihin kuuluu tehokas Freshplex™. Sen molekyylit imevät ja neutraloivat epämiellyttävät hajut vaivattomasti, jolloin pyykki on koneesta tullessaan kuin vasta tuuletettua.

OSTA NYT
UltraColor FloralBoost -pesuainepullo

FloralBoost

Hemmottele aistejasi FloralBoostilla, tuoksulla joka on saanut innoituksensa kukkakedoista. UltraColor FloralBoost perustuu tehokkaaseen 7+1 entsyymin järjestelmään ja OdorFreshiin, joka poistaa vaatteistasi pinttyneen hienhajun.

OSTA NYT
UltraColor Sensitive -pesuainepullo

Sensitive

Kokeile hellävaraista Miele Sensitive -pesuainetta, joka on kehitetty erityisesti pitämään huolta ihostasi. UltraColor Sensitive pesee pyykin syväpuhtaaksi eikä sisällä hajusteita tai mitään tunnettuja allergeenejä ja sen värejä suojaava koostumus auttaa säilyttämään vaatteidesi värit kirkkaina pitkään.

OSTA NYT


 

Tummille ja mustille tekstiileille: UltraDark

Erinomainen tummalle pyykille: värejä suojelevien pinta-aktiivisten ainesosiensa ansoista se pesee lempivaatteesi hellävaraisesti ja haalistamatta. Tehokas sellulaasi ehkäisee nyppyyntymistä ja pitää tekstiilisi sileinä ja moitteettomassa kunnossa.

 

Hohtavan puhdasta valkopyykkiä: UltraWhite

Tehokas aktiivihappea sisältävä pesuaine pesee valkopyykin hohtavan puhtaaksi. Tämä erikoispesujauhe pesee valkopyykin tehokkaasti ja hygieenisesti ja tuo esiin tekstiilien parhaat puolet.

 

Erikoistekstiilien huolto

Arvokkaalle hienopyykille: WoolCare

Helli villa-, silkki- ja kašmirvillavaatteitasi WoolCare-pesuaineellamme. Se sisältää vehnäproteiineja ja pesee pyykkisi hellävaraisesti kietomalla sen loisteliaaseen pehmeään vaahtoon pesun aikana.

Teknisille urheilutekstiileille: Sport

Mielen urheilutekstiileille tarkoitettu erikoispesuaine poistaa epämiellyttävät hajut neutralointiaineellaan, jolloin pyykki on raikasta joka pesun jälkeen. Pesuaine myös suojaa kuituja ja auttaa siten pitämään tekstiilit kuosissaan ja säilyttämään niiden ominaisuudet pitempään.

Pehmeää ja tuoksuvaa pyykkiä: UltraSoft

Silitys sujuu jatkossa kuin tanssi, sillä innovatiivinen huuhteluaineemme minimoi rypistymisen ehkäisemällä sähköstaattisia varauksia kuivaavissa pyykinpesukoneissa. Nauti ihanan pehmeästä ja pöyheästä pyykistä ja sen lumoavasta ja pitkäkestoisesta Aqua-tuoksusta.

Täydelliset pyykinpesuaineet joka tarpeeseen ja toiveeseen, sopivat kaikkiin Miele-pyykinpesukoneisiin.

Löydä vielä lisää Miele-pyykinpesuaineita

Kehitetty pyykille, joka vaatii erikoiskäsittelyä

Erikoispesuaineet

Juuri sopiva annos, jolla vältät ali- tai yliannostuksen

Annoskapselit pyykinpesuun