Näin löydät kotitaloudellesi parhaiten sopivan silityslaitteen

Etsitkö uutta silityslaitetta, mutta et tiedä, mistä aloittaisit? Hyödynnä Ostajan opastamme ja vastaa muutamaan kysymykseen, niin löydät silitysjärjestelmän, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja toiveitasi.

 

Hyödynnä Ostajan opastamme

Kun vastaat muutamaan kysymykseen silitystarpeistasi, ostajan oppaamme tietää, minkä tyyppinen laite ja mitkä ominaisuudet vastaavat parhaiten tarpeitasi.

• Kumpi silitysjärjestelmä vastaa parhaiten kotitaloutesi tarpeita? Onko silitettävänä enimmäkseen pyykkiä, johon tarvitaan höyrysilitysrautaa, höyrysuutinta, silityslautaa ja sen päällistä, vai kenties pyykkiä, joka sopii paremmin silityskoneella silitettäväksi.

• Kuinka suurta silityspainetta tarvitset? Joissakin malleissa on toiminto, jolla voit nostaa höyryn paineen jopa 4 bariin, millä poistat vaatteistasi pahimmatkin rypyt. Höyry läpäisee paksut ja tiiviitkin materiaalit, ja käytettävissäsi on sekä lyhyet höyryjaksot että jatkuva höyry.

• Mitkä ominaisuudet ja tekniset tiedot ovat sinulle tärkeitä? Silityslaitteissamme on lukuisia toimintoja ja ominaisuuksia, kuten aktiivinen silityslauta, jonka imutoiminto pitää silitettävän tekstiilin paikallaan, mahdollisuus raikastaa ja oikoa vaatteita höyryllä tai varasäiliö, jonka ansiosta höyry ei koskaan lopu kesken.

 

Tutustu silityslaitevalikoimaamme ja silityslaitteiden tarvikkeisiin

Kaikki silitysjärjestelmät

Varaosat

Tarvikkeet