Hygieniaratkaisut

Päivitä kotisi hygienia

Kaikki koneemme ja pesuaineemme toimivat täydellisesti yhteen ja tuottavat siten täydellisen hygieenisiä pesutuloksia.

Lue lisää sertifioiduista hygieenisistä pyykin- ja astianpesukoneistamme. Ja uusista UltraTabs HyClean -astianpesuainetableteistamme, jotka eliminoivat 99,9 % viruksista, sienistä ja bakteereista.

Pyykinhuolto

Miele pesee pyykkisi tahrattoman puhtaaksi ja hygieeniseksi: Siliävät kuidut 40 °C -ohjelma, johon on valittu AllergoWash-lisätoiminto, sekä Puuvilla hygienia 60 °C -ohjelma poistavat 99,99 % E.coli- ja S.aureus-bakteereista, sen ovat Rein-Waal-ammattikorkeakoulun testit vahvistaneet.

Koneiden puhdistus

Kestävä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu rumpu on helppo pitää puhtaana ja hygieenisenä. Mielen erikoispuhdistusaine IntenseClean poistaa bakteerit ja hajut ilman kompromisseja.

Hygienia-info

Koneen näyttöön ilmestyvä Hygienia-info muistuttaa sinua 20 pesuohjelman välein käynnistämään jonkin 75 °C+ ohjelman, jotta estetään bakteerien kertyminen koneeseen.

Kuivaus korkeassa lämpötilassa

Kun haluat astiasi erityisen puhtaiksi, valitse “Erittäin kuiva”, niin bakteerit eliminoituvat vieläkin täydellisemmin.

Astianpesukone

Mikrobeja kertyy päivittäin moniin paikkoihin, kuten astioihin ja aterimiin. Innovatiivinen astianpesutekniikkamme ja hygieniaohjelmamme poistavat kaikki mikrobit astioistasi. Riippumattoman Rein-Waal ammattikorkeakoulun tutkimukset vahvistavat Mielen G 7000 -sarjan asianpesukoneiden hygieniaohjelmien poikkeuksellisen puhdistuskyvyn.

Tehopesu 75 °C

Puhdistaa ja poistaa bakteerit tehokkaasti.

Kaikkialle ulottuvat vesisuihkut

Pyörivien suihkuvarsien vesisuihkut ylettyvät joka kolkkaan ja tekevät täydellisen puhdasta jälkeä.

AutoOpen-kuivaus

Astianpesukoneen luukku aukeaa automaattisesti pesuohjelman päätyttyä, jolloin kosteus pääsee haihtumaan eivätkä bakteerit pääse kasvamaan.

Höyryuuni

Miele-höyryuunissa kypsennät tuoreet raaka-aineet hellävaraisesti ja terveellisesti samalla kun niiden luonnolliset aromit säilyvät.
Tieteellinen tutkimus osoittaa, että höyrykypsennys tarjoaa selkeitä etuja perinteisiin kypsennystapoihin verrattuna: höyrykypsennetyt vihannekset sisältävät 50 %* enemmän vitamiineja kuin keittämällä kypsennetyt.
Lyhyesti sanottuna, höyrykypsennys tukee erinomaisesti vitamiinipitoista ja terveellistä ruokavaliota ja pitää ruoan mahdollisimman laadukkaana.
Miele-höyryuunissa voit myös desinfioida astioita, kuten tuttipulloja tai säilöntätölkkejä.

Eliminoi bakteerit höyryllä

Nopeaan ja helppoon astioiden, aterinten, tuttipullojen ja tuttien desinfiointiin 100 °C:ssa.

Pölynimuri

Mielen pölynimureissa yhdistyvät erinomainen puhdistuskyky, helppokäyttöisyys ja ensiluokkainen laatu.
Erinomainen hygienia on itsestään selvää kaikissa pölypussillisissa ja pölypussittomissa pölynimureissamme: viimeksi mainitut käyttävät pölynerottelujärjestelmää ja pölypussit taas on helppo vaihtaa ilman, että pöly pääsee karkuun.

Erinomainen suodatus

HEPA2 Lifetime -suodattimella voit tehdä kodistasi hypoallergeenisen vyöhykkeen. Se vangitsee ja suodattaa 99,999 %3 kaikista mikroskooppisen pienistä hiukkasista ja allergeeneista, eli poistaa ne huoneilmasta. Tämä helpottaa esimerkiksi siitepöly- tai huonepölyallergikkojen elämää.

Sertifioidusti hygieeninen

Myös TÜV Nord (saksalainen tutkimuslaitos) on suositellut monia HEPA AirClean -suodattimilla varustettuja Mielen säiliöpölynimureja allergioista kärsiville. Laitteen koko ulkovaipan tiivistys, ei pelkästään sen poistoilmansuodatin, täyttää TÜV Nordin vaatimukset, joita tarkistetaan vuosittain. Imurin suodattama poistoilma on puhtaampaa kuin normaali huoneilma. Bakteerit, allergeenit ja sieni-itiöt pysyvät turvallisesti pölypussin sisällä.

Pölypussin hygieeninen vaihto

Kun pölynimuri avataan, alkuperäisen Miele HyClean -pölypussin kaulus sulkeutuu automaattisesti ja lukitsee imuroidun pölyn sisäänsä. Suojaverkko estää pölypussin repeämisen, vaikka olisit imuroinut teräviäkin esineitä. Näin imuroimasi hienopöly ei pääse karkuun.

Kulutustuotteet

Taatusti perusteellisen puhdasta: Mielen puhdistusaineilla teet erinomaisen puhdasta jälkeä, helposti ja luotettavasti.
Nämä aineet on kehitetty ja testattu omissa laboratorioissamme yhteistyössä valittujen laatutoimittajien kanssa, ja jokaisen tuotteen koostumus on tarkkaan räätälöity Miele-koneita ja -laitteita ajatellen.

UltraPhase 1 ja 2

Hygieenista puhdistustehoa aktiivihapen avulla, sopii allergikoille.

Koneenhoito

Mielen puhdistus- ja hoitotuotteet tunnetaan ensiluokkaisesta laadusta ja huipputehokkuudesta. Miele tarjoaa käyttöösi tuotteita, joilla pidät Miele-kodinkoneesi hyvässä kunnossa, hellävaraisesti ja hygieenisesti.

UltraTabs

Loistavia tuloksia, myös pinttyneille tahroille. Mielen UltraTabs tabletit liukenevat veteen, sisältävät biohajoavan kääreen sekä on fosfaatiton.

  • Kaikkien tuotteiden hinnat sis. alv 24%. Toimituskuluja ei veloiteta kun lisä-, pesu- ja hoitotarvikkeiden tilauksen arvo on vähintään 50 €. Muiden tuotteiden toimituskulut lisätään ostoskorissa.
  • Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin; emme vastaa annettujen tietojen tarkkuudesta.

Ominaisuus vaihtelee malleittain
1 Höyryuunissa kypsennetty parsakaali sisältää perinteiseen vedessä keitettyyn verrattuna 25 % enemmän C-vitamiinia. Höyrykypsennetyssä paprikassa on yhtä paljon ravintoaineita kuin raa'assa paprikassa. Vertailun vuoksi: keitetty paprika sisältää noin 45 % vähemmän ravintoaineita kuin raaka paprika.
2 Standardin EN 1822/2011 mukaisesti
3 Standardin EN 60312-1 mukaisesti