• Toimituskulut lisätään ostoskoriin.

Höyry-/mikroaaltoyhdistelmäuunit

Tällä laitteella valmistat ruokaa terveellisesti ja nopeasti. Höyrytä, kypsennä ja lämmitä yhdellä laitteella, joka mahtuu 45 cm korkeaan sijoitusaukkoon. Laite on ensinnäkin täydellinen ruoan hellävaraiseen kypsennykseen soveltuva höyryuuni. Toisaalta se on täydellinen mikroaaltouuni, jolla voit esimerkiksi valmistaa herkullista hilloa helposti ja nopeasti.

Höyrykypsennys Mielellä

Nautintoa ilman rajoja

Keittiösi monitaituri: valmistatpa sitten yksittäisiä lisukkeita tai kokonaisia aterioita, Mielen höyry-/mikroaaltoyhdistelmäuuni helpottaa työtäsi, koska voit räätälöidä sen juuri omia tarpeitasi ja mieltymyksiäsi vastaavaksi. Se on täydellinen kumppani perinteiselle uunille ja keittotasolle.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Höyrykypsennetyssä enemmän tärkeitä ravinteita

Terveyttä edistäviä hyötyjä

Terveellinen ruoka pitää sinut hyvässä kunnossa: Mielen höyryuuni kypsentää ruoan äärimmäisen hellävaraisesti ja terveellisesti. Näin siksi, että höyrykypsennys säilyttää ruoan intensiivisen ja luonnollisen maun lisäksi myös sen arvokkaat vitamiinit sekä kivennäis- ja hivenaineet. Tämän todistavat päivittäisten makuelämysten ohella myös lukuisat testit. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet höyrykypsennyksen selkeät hyödyt perinteisiin ruoanvalmistusmenetelmiin nähden: höyryllä kypsennetty ruoka sisältää jopa 50 % enemmän vitamiineja – joten sen avulla saavutetaan terveellinen ja paljon ravinteita sisältävä ruokavalio.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Kalustehöyryuunit, joissa mikroaallot

Ainutlaatuisen innovatiivinen

Miele on ensimmäinen valmistaja, joka on yhdistänyt onnistuneesti höyryuunin ja mikroaaltouunin edut yhteen laitteeseen, höyry-/mikroaaltoyhdistelmäuuniksi.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Muotoilu 

Hyvä maku alkaa muotoilusta  

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Värit 

Täydellistä muotoilua joka makuun

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Joustavuutta 

Vaihtoehtoja joka makuun  

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Ohjausjärjestelmät

Helposti yhdellä kosketuksella 

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

    • Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin; emme vastaa annettujen tietojen tarkkuudesta.