• Toimituskulut lisätään ostoskoriin.

Induktiokeittotasot, joissa integroitu höyrynpoisto

Täysin uusi näkökulma: keittotason integroidun höyrynpoiston ansiosta voit unohtaa näkyvät liesituulettimet. Integroitu höyrynpoisto on erinomainen ratkaisu saarekkeisiin tai kun välikatto on korkealla tai kalteva. Lisäksi tulevat induktion edut: energiahukka on pientä ja turvallisuus huipussaan. Kun vielä valitset induktioyhteensopivat keittoastiat, niin saat tekniikasta täyden hyödyn.

Täydellinen kehys

Oikea laite jokaiseen asennustilanteeseen

Integroidulla höyrynpoistolla varustettua Mielen induktiokeittotasoa on saatavana kehyksellisenä (ruostumaton teräs) ja kehyksettömänä. Kehyksetön malli sopii huullos- tai pinta-asennukseen.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Runsaasti suunnitteluvaihtoehtoja

Oikeat laitteet kaikkiin asennustilanteisiin

“TwoInOne” on integroidun höyrynpoistonsa ansiosta todellinen helmi keittotasojen joukossa. Se erottuu muista älykkyytensä, harkitun tekniikkansa, käyttömukavuutensa ja helpon integroitavuutensa ansiosta. The “TwoInOnen” kanssa ei ole huolta kattokorkeuden eroista eikä muista esteistä, jotka rajoittavat näkyvyyttä ruoanlaiton aikana.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Downdraft-liesituuletin

Keittiösi uusi keskipiste

Pidätkö ruoanlaitosta ja haluat tehdä sen täydellisesti? Ruoanlaitto on Mielelle sydämenasia, ja sen on oltava sekä kätevää että hauskaa. Miele tarjoaa nyt tarpeitasi vastaavia erillisiä keittotasoja, joiden keskellä on poistava liesituuletin. Integroitu, keskellä oleva poistava liesituuletin mahdollistaa täysin uudenlaisen suunnittelun.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Räätälöidyt konseptit 

Ominaisuudet ja käyttöliittymät 

Kokkaatko mielelläsi suurelle joukolle tai etsitkö helppokäyttöistä ohjausjärjestelmää? Miele tarjoaa valittavaksesi erilaisia ainutlaatuisia laitekonsepteja. Meiltä löydät sopivan ratkaisun joka tarpeeseen. Näin mikään ei estä sinua saavuttamasta omaa täydellistä ruoanvalmistuskokemustasi. Mielen Silence-moottori pitää ruoanvalmistuksen aikaisen taustamelun miellyttävällä tasolla, myös suurilla imutehoilla.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

    • Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin; emme vastaa annettujen tietojen tarkkuudesta.