• Toimituskulut lisätään ostoskoriin.

Kalusteisiin asennettavat liesituulettimet

Mielen Slimline-liesituulettimet sopivat perinteiseen asennukseen yläkaapin alle tai yläkaappiin. Ne tarjoavat rajattomasti vapautta suunnitteluun. Ne soveltuvat erinomaisesti räätälöityihin ratkaisuihin, kuten tiilimuurillisiin maalaiskeittiöihin.

Kalusteisiin asennettavat liesituulettimet

Sopiva ratkaisu joka asennuspaikkaan

Kalusteisiin asennettaviin liesituulettimiin lasketaan Mielen Slimline-liesituulettimet, kaapiston alle asennettavat liesituulettimet, höyrynpoistoyksiköt ja yläkaappien väliin asennettavat liesituulettimet. Tähän luokkaan sisältyvät liesituulettimet soveltuvat asennettaviksi kaapiston alle tai seinällä olevaan kaappiin, ja niitä on saatavissa sekä huonetilaan palauttavina että hormiin poistavina malleina.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Laitteiden leveydet

Kuinka leveä liesituulettimen on oltava?

Kuinka leveä liesituulettimen on oltava? Sen määräävät keittotason leveys ja keittiön koko. Liesituulettimen on hyvä olla vähän keittotasoa leveämpi. Vain näin voidaan varmistaa, että se kerää kaiken ylöspäin nousevan höyryn ja käryn ja toimii niin kuin on tarkoitus. Jos tämä ei tilan puutteen vuoksi ole mahdollista, valitse kuitenkin vähintään keittotason levyinen liesituuletin.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Toimintatilat

Sopiva käyttötapa jokaiseen tilaan

Älykäs teknologia takaa optimaalisen huoneilman − jokaisessa keittiössä.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

 Mielen liesituuletin liikkeessä

Ihanteellinen sijainti jokaiseen käyttötilanteeseen

Paras mahdollinen ergonomia, supertehokas imu ja saumaton yhteensopivuus keittiökalusteiden kanssa ovat tunnusomaista Miele-tekniikkaa. Yksinkertaisesti hämmästyttävää.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

    • Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin; emme vastaa annettujen tietojen tarkkuudesta.