• Toimituskulut lisätään ostoskoriin.

Seinälle asennettavat ja saarekeliesituulettimet

Mielen valikoimassa on useita erilaisia liesituuletinvaihtoehtoja, jotka antavat suuren valinnanvapauden keittiön tyylin ja toimivuuden suhteen. Niille kaikille on tyypillistä ammattimainen kädenjälki sekä selkeät, voimakkaat linjat.

Seinälle ja saarekkeeseen asennettavat latteet

Keittiösi keskipiste

Miele tarjoaa kahdentyyppisiä liesituulettimia: näissä Mielen liesituulettimissa on puhtaat, selkeät linjat ja moitteeton viimeistely. Nämä liesituulettimet keräävät aina katseita, asennettiinpa ne seinälle tai saarekkeen yläpuolelle.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Laitteiden leveydet

Kuinka leveä liesituulettimen on oltava?

Kuinka leveä liesituulettimen on oltava? Sen määräävät keittotason leveys ja keittiön koko. Liesituulettimen on hyvä olla vähän keittotasoa leveämpi. Vain näin voidaan varmistaa, että se kerää kaiken ylöspäin nousevan höyryn ja käryn ja toimii niin kuin on tarkoitus. Jos tämä ei tilan puutteen vuoksi ole mahdollista, valitse kuitenkin vähintään keittotason levyinen liesituuletin.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Intuitiivinen ohjaus tekee ruoanlaitosta helppoa 

Miele-liesituuletinten intuitiivinen ohjaus

Miele tarjoaa erilaisia käyttöjärjestelmiä, joilla voit ohjata Miele-liesituuletintasi helposti ja nopeasti ruoanvalmistuksen aikana. Ne kaikki ovat helppokäyttöisiä ja voittavat sinut puolelleen tyylikkäällä ulkoasullaan. Mallin mukaan kaikkien käyttöjärjestelmien kanssa on mahdollista käyttää Con@ctivityä ja Miele-sovellusta.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Toimintatilat

Sopiva käyttötapa jokaiseen tilaan

Älykäs teknologia takaa optimaalisen huoneilman − jokaisessa keittiössä.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Aura 4.0 Ambient 

Tyylikäs, älykäs ohjaus 

Aura 4.0 Ambient -liesituuletin luo keittiöön avokeittiöön miellyttävän mikroilmaston. Ainutlaatuisen täydellistä. 

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Miele-suodattimet huonetilaan palautt. käyttöön

Aktiivihiilisuodattimet pitävät ilman puhtaana 

Mielen huonetilaan palauttavat liesituulettimet ovat erityisen tehokkaita hajunpoistajia. Sen mahdollistaa erityinen aktiivihiilisuodatin, joka imee hajut luotettavasti. Puhdistettu ilma ohjautuu suodatuksen jälkeen takaisin keittiöön. Tämä prosessi on erityisen energiaa säästävä, koska siinä ei ole hormiin poistavan käytön tapaan lämpöhäviötä. Hajunpoistoon Miele tarjoaa erilaisia aktiivihiilisuodattimia, jotka puhdistavat ilman ruoanvalmistuksen aikana. Suodatinvalikoima vaihtelee laitemalleittain.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

 Mielen liesituuletin liikkeessä

Ihanteellinen sijainti jokaiseen käyttötilanteeseen

Paras mahdollinen ergonomia, supertehokas imu ja saumaton yhteensopivuus keittiökalusteiden kanssa ovat tunnusomaista Miele-tekniikkaa. Yksinkertaisesti hämmästyttävää.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

    • Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin; emme vastaa annettujen tietojen tarkkuudesta.