• Toimituskulut lisätään ostoskoriin

SmartLine

Yhdistele muiden laitteiden kanssa tai käytä yksinään: SmartLine-sarjan laitteet ovat kuin rakennussarja, josta voit valita juuri haluamasi moduulit ja yhdistellä niitä miten haluat – tai liittää niitä perinteisen induktiotason yhteyteen. Myös downdraft-liesituuletin sopii yhdisteltäväksi muiden elementtien kanssa. Kiehtovaa: tyylikäs keraaminen lasipinta ja hipaisupainikkeet. Eri kuumennustapoja.

Vapaus laittaa ruokaa haluamallasi tavalla

Oikea laite juuri sinun tyyliisi

Kunnianhimoinen ruoanlaitto ja ammattimainen teknologia kulkevat käsi kädessä Mielen erikoislaitteissa, kuten TepanYaki, induktiovokki, barbecue-grilli ja monet muut. Löydä uusi gourmet-kokkailun maailma!

Siirry tuotteisiin

Tyylikäs muotoilu ja yhdistelyvaihtoehdot

Oma valintasi!

Kaikissa uusissa Miele SmartLine -keittotasoissa on keraaminen lasi ja ne ovat erittäin tyylikkäitä. Korkea laatu ja yksinkertainen muotoilu koskee kaikkia laitteita ja sopii kaikenlaisiin keittiöihin.

Siirry tuotteisiin

Tutustu uuteen tyylikkääseen SmartLineen

Keittiösi kulinaarinen keskus

Nautitko ruoanlaitosta? Haluatko kehittää kulinaarisia taitojasi? Vaativille käyttäjille, Mielen uusi SmartLine-sarja antaa sinulle mahdollisuuden ilmaista itseäsi täysin. Kaikissa uuden sarjan SmartLine-keittotasoissa on keraaminen lasi ja ne ovat erittäin tyylikkäitä. Erityyppiset lämmitysvaihtoehdot, kuten sähkö, induktio ja kaasu yhdessä riippumattoman työtasoon integroidun liesituulettimen kanssa tarjoavat sinulle loistavat yhdistelyvaihtoehdot. Ihanteelliset lisäykset, kuten induktiovokki, barbecue-grilli ja TepanYaki antavat sinulle mahdollisuuden valmistaa harvinaisempia aterioita.

Siirry tuotteisiin

Vapaasti yhdistettävä SmartLine-liesituuletin

Erottuu monipuolisuutensa ja laatunsa ansiosta

Mielen työtasoon integroitu liesituuletin on liesituulettimien ehdotonta kärkeä. Sen harkittu tekniikka, parempi käyttömukavuus sekä ongelmaton integroitavuus mihin tahansa keittiöön erottavat sen joukosta.

Siirry tuotteisiin
    • Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin; emme vastaa annettujen tietojen tarkkuudesta.
Sivun alkuun