• Toimituskulut lisätään ostoskoriin.

Vapaasti sijoitettavat jääkaapit

Vapaasti sijoitettavat kylmälaitteemme tarjoavat täydelliset olosuhteet ruoan pitämiseksi tuoreena mahdollisimman pitkään. Samalla ne ovat vaikuttavan tyylikkäitä ja voit sijoittaa ne keittiössä mihin tahansa paikkaan.

Täydellinen integrointi keittiöösi

Millaisesta muotoilusta pidät?

Mielen vapaasti sijoitettavat kylmälaitteet sopivat täydellisesti kaikenlaisiin keittiöihin. Valittavissa on laaja valikoima huippuluokan materiaaleja ja värejä mieltymyksiesi mukaista täydellistä integrointia varten.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Vapaasti sijoitettavat jääkaappikoot

Minkä kokoisen laitteen haluaisit?

Mielen vapaasti sijoitettavia kylmälaitteita ja viinikaappeja on saatavana eri korkuisina ja levyisinä. Niistä löytyy aina täydellinen ratkaisu joka keittiöön.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Käyttöliittymät

Mistä käyttöliittymästä pidät eniten?

Mielen käyttöliittymät ovat äärimmäisen helppokäyttöisiä. Jokaisessa kylmälaitteessa on viimeisintä tekniikkaa edustavat ohjauspaneelit, joissa toimivuus ja muotoilu yhdistyvät saumattomasti toisiinsa.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Mielen kylmälaitteiden joustavuus

Haluatko sijoittaa kodinkoneesi rinnakkain?

Mielen kylmälaitteet eivät ole erinomaisia ainoastaan kokovalikoimaltaan, laadultaan ja muotoilultaan, vaan ne tunnetaan myös poikkeuksellisesta monipuolisuudestaan.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Puhdasta nautintoa ja luonnollinen maku 

Millaisen tuoresäilytysjärjestelmän haluaisit? 

Tuoreet elintarvikkeet ovat terveellisen elämän perusta. Kasvikset ja hedelmät pitäisi nauttia yhtä tuoreina ja raikkaina kuin ne olivat torilta ostettaessa. Vaan kenelläpä nykyään olisi aikaa käydä päivittäin ruokaostoksilla?  

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Tehokkuus ja kestävyys

Ympäristön puolesta

Vastuun kantaminen ympäristöstämme on ollut perinne Mielellä jo yli 120°vuoden ajan. Haluamme suojella ympäristöämme, sillä se on olemassaolomme perusta. Siksi me, premium-kodinkoneiden valmistajana, keskitymme jatkuvasti ympäristöystävällisten ja innovatiivisten kylmälaitteiden kehittämiseen.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Mielen kylmälaitteiden avaamisvaihtoehdot 

Millaisen kahvan sinä haluaisit? 

Miele-laitteiden avaamisvaihtoehdot ottavat huomioon kotien yksittäiset tarpeet niin muodon kuin käyttömukavuudenkin osalta. Huomaamaton kahvasyvennys vai tyylikäs kahva? Avausavustimen kanssa vai ilman? Valitse itse!

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

    • Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin; emme vastaa annettujen tietojen tarkkuudesta.