• Toimituskulut lisätään ostoskoriin.

Vapaasti sijoitettavat jääkaappi-pakastimet

Mielen vapaasti sijoitettavat jääkaappi-pakastimet ovat täydellinen ratkaisu, kun haluat jääkaapin ja pakastimen samassa laitteessa. Niillä on muitakin etuja: vapaasti sijoitettavina voit sijoittaa ne keittiössä paikkaan, jossa ne ovat visuaalisesti parhaimmillaan.

Puhdasta nautintoa, luonnollista makua

Minkälainen tuoreusjärjestelmä sinulle saisi olla?

Tuoreet hedelmät ja kasvikset ovat terveellisen elämäntavan perusta. Ne pitäisi syödä yhtä tuoreina ja rapeina kuin ne olivat ostettaessa. Mutta kenellä on aika ostaa tuoreita aineksia päivittäin?

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Pitkä säilytysaika tuo lisää mukavuutta 

Minkälaisen pakastinjärjestelmän haluaisit?

Pakastaminen on paras ratkaisu elintarvikkeiden pitkäaikaiseen säilytykseen. Tämä menetelmä säilyttää vitamiinit ja maut pitkään ja ruoka on saatavilla tarpeen vaatiessa.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Puhdasta nautintoa ja luonnollinen maku 

Millaisen tuoresäilytysjärjestelmän haluaisit? 

Tuoreet elintarvikkeet ovat terveellisen elämän perusta. Kasvikset ja hedelmät pitäisi nauttia yhtä tuoreina ja raikkaina kuin ne olivat torilta ostettaessa. Vaan kenelläpä nykyään olisi aikaa käydä päivittäin ruokaostoksilla?  

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Ruokien säilytykseen – vapaasti sijoitettava

Minkälaisen pakastusjärjestelmän haluaisit? 

Pakastaminen on paras tapa elintarvikkeiden pitkäaikaiseen säilytykseen. Pakasteissa elintärkeät ravintoaineet ja maku säilyvät pitkään, ja ruokaa on tarvittaessa kätevästi saatavilla. 

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Mielen kylmälaitteiden avaamisvaihtoehdot 

Millaisen kahvan sinä haluaisit? 

Miele-laitteiden avaamisvaihtoehdot ottavat huomioon kotien yksittäiset tarpeet niin muodon kuin käyttömukavuudenkin osalta. Huomaamaton kahvasyvennys vai tyylikäs kahva? Avausavustimen kanssa vai ilman? Valitse itse!

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

Tehokkuus ja kestävyys

Ympäristön puolesta

Vastuun kantaminen ympäristöstämme on ollut perinne Mielellä jo yli 120°vuoden ajan. Haluamme suojella ympäristöämme, sillä se on olemassaolomme perusta. Siksi me, premium-kodinkoneiden valmistajana, keskitymme jatkuvasti ympäristöystävällisten ja innovatiivisten kylmälaitteiden kehittämiseen.

Siirry tuotteisiin

Näytä lisää

Sulje

    • Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin; emme vastaa annettujen tietojen tarkkuudesta.