• Toimituskulut lisätään ostoskoriin

Lisävarusteet keittiöön

Tarjoamme laajan valikoiman alkuperäisiä Miele -varusteita, joilla saavutat joka kerta täydellisiä tuloksia Mielen kodinkoneillasi. Niiden avulla voit muokata kodinkoneitasi henkilökohtaisten tarpeidesi ja käyttötapojesi mukaisiksi.

Höyryuunien lisävarusteet

Mielen höyryuunien mukana toimitetaan erilaisia varusteita. Kun hankit omiin tarpeisiisi sopivia lisävarusteita, voit hyödyntää laitetta ja sen eri toimintoja vieläkin paremmin.

Jääkaappien, pakastimien ja viinikaappien lisävarusteet

Mielen jääkaappien, pakastinten ja viinikaappien lisävarusteet on suunniteltu nimenomaan Mielen kylmälaitteita varten ja niiden avulla voit käyttää laitettasi entistä monipuolisemmin.

Astianpesukoneiden lisävarusteet

Mielen astianpesukoneiden lisävarusteet on suunniteltu nimenomaan Mielen astianpesukoneita varten ja niiden avulla voit käyttää konettasi entistä monipuolisemmin.

Dialog-uunin lisävarusteet

Mielen Dialog-uunien mukana toimitetaan erilaisia varusteita. Kun hankit omiin tarpeisiisi sopivia lisävarusteita, voit hyödyntää laitetta ja sen eri toimintoja vieläkin paremmin.

Kalusteuunien lisävarusteet

Mielen kalusteuunien mukana toimitetaan erilaisia varusteita. Kun hankit omiin tarpeisiisi sopivia lisävarusteita, voit hyödyntää laitetta ja sen eri toimintoja vieläkin paremmin.

Mikroaaltouunien lisävarusteet

Kun käytät Mielen mikroaaltouunin kanssa aitoja Original Miele -lisävarusteita, saat aina täydellisiä tuloksia.

Laatikoiden lisävarusteet

Kun käytät Mielen laatikoiden kanssa aitoja Original Miele -lisävarusteita, saat aina täydellisiä tuloksia.

Keittotasojen lisävarusteet

Mielen keittotasojen lisävarusteet on suunniteltu nimenomaan Mielen keittotasoja varten ja niiden avulla voit käyttää laitettasi entistä monipuolisemmin. Ne myös takaavat täydelliset tulokset.

Liesituulettimien lisävarusteet

Asianmukainen poistoilmakanava on olennainen osa liesituulettimen moitteettonta toimintaa. Tämän vuoksi Miele tarjoaa laajan valikoiman erilaisia varusteita, joiden koko ja toimivuus on mitoitettu juuri Mielen liesituulettimin sopivaksi.

Kahvikeskusten lisävarusteet

Miele-kahvikeskusten varusteet on suunniteltu mitoiltaan ja toiminnoiltaan juuri Mielen kahvikeskuksia varten ja ne mahdollistavat laitteiden entistä monipuolisemman käytön. Ne myös takaavat täydelliset tulokset. Eksklusiivinen, varta vasten Miele-kahvikeskuksia ajatellen räätälöity kahvi on luotu yhteistyössä yksityisen kahvipaahtimon kanssa, ja se takaa täydellisen kahvinautinnon.

    • Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin; emme vastaa annettujen tietojen tarkkuudesta.
Sivun alkuun