Virhe F78

Astianpesukoneen näytössä näkyy virhe F78.

Kiertovesipumppu jumissa.

Kiertopumppu voi olla kuivunut ja liimautunut kiinni, jos konetta ei ole käytetty pitkään aikaan (viikkoihin tai kuukausiin) tai kun se otetaan käyttöön ensimmäistä kertaa.

Palovamman vaara.

Kuuma vesi voi aiheuttaa palovammoja.

Ole varovainen käsitellessäsi kuumaa vettä.

Älä käytä liian kuumaa vettä (enint. 75 °C).

Irrota alasuihkuvarsi.

Irrota siiviläsarja.

Kaada koneen pohjalle litra lämmintä vettä (enint. 75 °C), johon olet lisännyt 3–5 tippaa huuhtelukirkastetta.

Anna vaikuttaa viisi minuuttia.

Asenna siiviläsarja takaisin paikalleen.

Asenna alasuihkuvarsi takaisin paikalleen.

• Varmista, että siiviläsarja tulee tiiviisti kiinni pesutilan pohjaan.

Käynnistä ohjelma uudelleen.

Toista 2–3 kertaa.

Kyseessä voi olla tekninen häiriö.

Kytke astianpesukoneen virta pois päältä.

Odota muutama sekunti.

Kytke astianpesukoneen virta takaisin päälle.

Valitse haluamasi ohjelma ohjelmanvalintapainikkeella.

Paina painiketta Start/Stop.

Jos virhe ei korjaantunut, ota meihin yhteyttä tai varaa huolto verkossa.

Suosittelemme Miele-tuotteita, ne pesevät lasisi, astiasi ja aterimesi perusteellisesti ja hellävaraisesti ja hoitavat samalla astianpesukonettasi.