Mistä käyttöliittymästä pidät eniten?

M Touch S
Kosketusnäytöt: M Touch S -toiminnolla liikut valikoissa selaamalla ja pyyhkäisemällä ja valitset ohjelmat kuvakkeiden avulla – aivan kuten älypuhelimessa. Kosketusnäyttö kattaa koko valikkosisällön selvästi ja tiiviissä muodossa. Tätä käyttöliittymää on helppo käyttää, ja lisäksi sen hieman kalteva näyttö takaa hyvän luettavuuden. Näyttö on myös huomattavan helppo puhdistaa.
Käyttö hipaisukytkimillä
Kun valitset ohjelman käyttämällä hipaisukytkimiä, laaja valikoima suoraan valittavia ohjelmia on selkeästi näkyvissä ohjauspaneelissa. Ohjelmanimet ja lisätiedot näytetään selkeän yksirivisen TFT-tekstinäytön avulla.
Muotoilu
Moderni ulkonäkö, jossa on käytetty Obsidian-mustaa ja laadukasta ruostumatonta terästä, tuottaa aivan erityisiä yksityiskohtia ja sopeutuu täydellisesti keittiöympäristöön. Mallista riippuen myös Brilliant-valkoinen versio on saatavilla.
M Touch Vi
Uusi M Touch Vi -näyttö tarjoaa maksimaalisen mukavuuden: voit valita ohjelmat yksinkertaisesti koskettamalla tai pyyhkäisemällä suurta TFT-näyttöä – mukavuutta, jota et voi kokea minkään muun täysintegroitavan astianpesukoneen kanssa.
TFT-näyttö
Astianpesuohjelmat ja vaihtoehdot voidaan valita tai vaihtaa koskettamalla ohjauspaneelin symboleita – nopeaa ja helppoa. Monia ohjelmia voidaan käyttää suoraan. Yksirivinen selkeä TFT-tekstinäyttö tarjoaa helposti luettavaa tietoa. Mallista riippuen ohjauspaneelissa voi olla taustavalaistu Miele logo.
Ominaisuudet mallikohtaisia