Se, että kutsuu jonkun kotiinsa aterialle, on erinomainen tapa osoittaa arvostusta. Tässä on 8 vinkkiä rentoon iltaan niin järjestäjille kuin vieraillekin.
Jazzanovan perustajajäsen Alex Barck kertoo, miksi DJ:t ovat hurahtaneet gourmet-ruokaan. Keskustelu kaukaisista maista, oudoista aterioista ja väsyneistä luista.
Kuvittaja Gretchen Röehrsin mielestä ruoka ja muoti liittyvät erottamattomasti toisiinsa. Tämä on yksi syy siihen, miksi hän käyttää hedelmiä ja vihanneksia luonnostellessaan omaperäisiä design-vaatteita paperille.
Amedeo Musto D’Amore on hampurilaisen Hotel Vier Jahreszeiten -hotellin päävastaanottovirkailija. Hän on työskennellyt hotellissa 40 vuotta ja on sinä aikana saanut monta erikoista pyyntöä.
MIELE kutsui gastronomiamaailman kerman Berliiniin taianomaiselle kulinaariselle matkalle. Valokeilassa oli Dialog-uuni ja sen innovatiiviset ominaisuudet.
Osso buco on milanolaisen ruokakulttuurin parhaimmistoa. Tämä haudutetusta vasikanpotkasta valmistettu perinteinen ruokalaji maustetaan nyt vaihtelun vuoksi kahvilla.
Keittiökokemuksia yksityiskokki Stephan Staatsin kanssa
Stephan Staats tunnetaan superrikkaiden kokkina. Tässä haastattelussa pääsemme kuitenkin kurkistamaan loistokkaan uran kulisseihin: Staats kertoo intohimostaan ruoanlaittoon ja ruokaan liittyvästä vastuuntunnostaan.
Nizzalainen ratatouille on perinteinen ranskalaisen ja provencelaisen keittiön herkku. Nykyään siitä on kuitenkin useita eri variantteja eri puolilla Eurooppaa. Tämä resepti sopii erityisen hyvin kultaotsa-ahvenen kanssa.
Matthias Peters ei voi kuvitella elävänsä päivääkään ilman kahvia. Onneksi hänen ei tarvitsekaan: hän on luonut Miele Black Edition N°1 -sekoituksen, joka toimii aina.
Kahvi ei ole pelkkä juoma! Se sopii erinomaisesti herkullisiin jälkiruokiin, kuten kahvikaramelliin, rapeisiin kahvivohvelikekseihin ja kahvilikööriin konjakin, tonkapavun ja vaniljan kanssa. Kiusausta on vaikea vastustaa.
Lihalientä energiajuomana? Juomasta on ehkä ensin opeteltava pitämään, mutta ilmeisesti sillä on monenlaisia terveyshyötyjä. Tämä resepti on tarkoitettu kokeilunhaluisille.
Hammasahven tai kultaotsa-ahven on Välimeressä elävä kala, jota on syöty ammoisista ajoista lähtien. Se maistuu erityisen hyvältä uunissa höyrytettynä.
Joillain on syntymästään lähtien supervoima: he kokevat maailmaan intensiivisemmin kuin muut. Ilmiötä, jossa ihmiset näkevät äänet väreinä, kutsutaan synestesiaksi.
Andreas Enslin keksii usein uusia tuoteideoita vapaa-ajalla. Mielen pääsuunnittelija on huomannut keksivänsä parhaat ideat saadessaan inspiraatiota ympäristöstään.