Minkä kokoisen laitteen haluaisit?

Mielen vapaasti sijoitettavat kylmälaitteet ovat saatavilla eri korkuisina ja levyisinä. Aina täydellinen ratkaisu keittiöösi!
Leveys 55 cm
Nämä vapaasti sijoitettavat kylmälaitteet, joiden leveys on vain 55 cm, ovat ihanneratkaisu silloin, kun tila on kortilla.
Leveys 60 cm
60 cm leveät jääkaapit, pakastimet ja jääkaappipakastimet ovat vapaasti sijoitettavien laitteiden klassisia kokoja. Tilavat sisätilat ja monia valinnaisia ominaisuuksia tarjoavat mahdollisimman laajan valikoiman täydelliseen ruoan säilytykseen.
Leveys 70/75 cm
Erittäin kookkaat kylmälaitteet tarjoavat suurimman säilytystilan. 70 cm leveiden pakastimien ja viinikaappien ja 75 cm leveiden jääkaappipakastimien käytettävissä oleva tilavuus on merkittävästi suurempi ja ne tarjoavat elintarvikkeillesi myös parhaat säilytysolosuhteet.
XL-sisätila
Miele-jääkaappien XL-sisätila tarjoaa elintarvikkeiden säilyttämiseen huomattavasti enemmän tilaa ja kätevyyttä.
Enemmän tilaa suurille kohteille
Jääkaapin suurempi käyttökelpoinen syvyys tarjoaa riittävästi tilaa suurikokoisille kohteille; jopa paistovuoan ruokineen voi säilyttää kylmässä, kunnes on aika laittaa se uuniin kypsymään.
Entistä enemmän tilaa tuoreruoalle
PerfectFresh- ja PerfectFresh Pro -lokerot tarjoavat reilusti säilytystilaa: voit ostaa tuoretuotteita paljon kerralla, kun käytettävissä on reilusti säilytyskapasiteettia.
Enemmän tilaa suurille kohteille
Konkreettisesti enemmän tilaa jokaisella tasolla kaikissa laatikoissa – XL-sisätilan suhteen tämä koskee myös pakastelokeroita. Näin saat ruoan pakastamiseen enemmän tilaa ja joustavuutta.
Ominaisuudet mallikohtaisia