Miten haluaisit kodinkoneesi asennettavan? 

Vapaasti sijoitettava, integroitu vai työtason alle sijoitettava? Miten haluaisit kodinkoneesi asennettavan? Miele tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot. Täydellinen kylmälaite juuri sinulle – saat keittiöösi maksimaalista käyttömukavuutta ja täydellistä muotoilun harmoniaa. 
Kalusteisiin sijoitettavat laitteet 
Kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet voidaan varustaa keittiökalusteitasi vastaavalla tai Mielen ruostumattomasta teräksestä valmistetulla etupaneelilla. Mielen kalusteisiin sijoitettavien jääkaappien valikoimasta löytyy eri korkuisia ja sisätilan varustukseltaan erilaisia laitteita, kaikki erinomaista Miele-laatua.
MasterCool 
MasterCool-sarjan kalusteisiin sijoitettavat laitteet istuvat keittiöösi täydellisesti ja tarjoavat lisäksi reilusti säilytyskapasiteettia. Koska niitä voi yhdistellä eri tavoin, ne mahdollistavat persoonalliset ratkaisut, jotka täyttävät tiukimmatkin materiaali-, muotoilu- ja laatuvaatimukset. 
Vapaasti sijoitettavat laitteet 
Tyylikkään muotoilun lisäksi vapaasti sijoitettavien laitteiden etuna on, että voit helposti ottaa ne mukaasi muuttaessasi ja asentaa uuteen keittiöösi. Monipuolisesta pintavaihtoehtojen valikoimastamme löytyy laadukkaita vaihtoehtoja sisustukseen, kaikkea perinteisestä valkoisesta aina moderneihin lasi- ja teräsoviin.
Viinikaapit 
Miele-viinikaapit tarjoavat viinikokoelmallesi optimaaliset säilytysolosuhteet. Niissä on yksilöllisesti säädetyt lämpötila-alueet erityyppisille viineille, mikä takaa puna- ja valkoviineille ammattimaiset olosuhteet. Mielen viinikaapit eivät ole pelkästään viinintuntijoille tarkoitettuja ammattilaistason laitteita, vaan myös osa arvostettua muotoilua kodissasi. 
Ominaisuudet mallikohtaisia