Viehättävää muotoilua ja korkeata teknologiaa

Tehokkaissa MasterCool-laitteissa yhdistyvät viehättävä muotoilu, merkittävät innovaatiot sekä vertaansa vailla oleva käyttömukavuus. Nauti erinomaisesta Miele-laadusta, joka on mahdollisimman lähellä täydellisyyttä.
Upea ulkomuoto
Jo MasterCool-laitteiden fantastisesta ulkomuodosta voi päätellä, kuinka tarkkaan ja harkitusti valmistusmateriaalit on valittu ja työstetty. Ainutlaatuinen ulkomuoto heijastaa periaatetta, jonka mukaan huomiota on kiinnitetty pienimpäänkin yksityiskohtaan.
Vertaansa vailla olevaa laatua
Parasta mahdollista laatua ja tarkkuutta Korkean laadun tuottaminen alkaa oikeiden materiaalien valitsemisesta. Laadukkaiden lasihyllyjen, naarmuuntumattomien muoviosien ja kokonaan alumiinisten tukien tunnusmerkillinen piirre on korkea laatu. Asiantuntemus ja kokemus ovat parhaita neuvonantajia laatutuotteiden valmistuksessa.
Muotoilua parhaimmillaan
Laitteen sisäpuolen ainutlaatuiset ominaisuudet eivät jätä toivomisen varaa. Vaakasuorat linjat korostavat muotoilun puhtautta. Sileät, valkoiset lakatut sivupaneelit laitteen sisällä on helppo puhdistaa, ja ne lisäävät osaltaan tehokasta, mutta häikäisemätöntä valaistusta.
Maksimaalista käyttömukavuutta
MasterCool-laitteet ovat äärimmäisen mukavia arkipäivän käytössä, jossa tarvitaan elintarvikkeiden säilytystä, jään ja veden annostelua, kirkasta valoa ja helppokäyttöisyyttä. MasterCool-laitteet täyttävät arjen suuret vaatimukset.
Laaja valikoima
Kaikkia Miele-laitetyyppejä jääkaapista viinikaappiin on saatavissa MasterCool-mallisina. Eri leveyksissä saatavien eri versioiden ja saranapuolen valintamahdollisuuden ansiosta MasterCool-laitteiden yhdistämiselle ei ole rajoituksia.
Ominaisuudet mallikohtaisia