Mitä ominaisuuksia pölynimurissa pitäisi olla?

Erityiset kodit ja elämäntilanteet vaativat räätälöityjä ratkaisuja. Mielen tavoitteena on täyttää siisteystarpeesi mahdollisimman hyvin. Tämän vuoksi Miele tarjoaa runsaan valikoiman pölynimureita, joissa on erikoistoimintoja. Valinnaisilla Miele-lisävarusteilla voit sovittaa Miele-pölynimurisi muuttuviin tarpeisiisi myös hankinnan jälkeen: kun hankit lemmikin tai asennat uudet lattiapinnat, tai jos ilmenee huonepölyallergiaa.
Loistava puulattioille: Parketti
Hellävaraisen parkettisuuttimensa ansiosta Parquet sopii erityisesti herkkien puulattioiden varovaiseen puhdistukseen. 
Kaikille lemmikinomistajille: Cat & Dog
Cat & Dog -mallin turbosuutin poistaa tehokkaasti karvan ja nukan matoista. Complete C3 -pölynimurin Active AirClean -suodatin taas neutraloi epämiellyttävät hajut, jolloin ne eivät pääse leviämään. 
Huippuominaisuudet: Brilliant
SpotLight-kohdevalolla varustettu Comfort-kahva, täysin ympäri kääntyvät DynamicDrive -pyörät, HEPA 13 ja valaistu säilytysteline ovat vain joitakin tämän mallin huippuominaisuuksia. Ainutlaatuinen matta Bronze PearlFinish -pinnoite ja kromikoristeet antavat Miele Brilliantille sen ylellisen ulkomuodon.
Helppoa lattianhoitoa: Mukavuutta
Tämä Miele-pölynimuri on todella helppokäyttöinen: Kaikkia tärkeitä toimintoja voidaan helposti käyttää kahvassa olevien kaukosäätimien avulla. Ja DynamicDrive-kääntöpyörien ansiosta Miele Comfort -pölynimuri liikkuu vaivattomasti. HEPA 13 -suodattimet* takaavat erityisen puhtaan huoneilman.
Unelma matoilla: Electro Plus
Ovatko siivottavat lattiapinnat pääasiassa mattoja ja kokolattiamattoja? Mielen Electro Plus on erityisen hyvä valinta. Se on puhdistusteholtaan Mielen tehokkain pölynimuri, ja se on varustettu erityisellä moottoroidulla mattosuulakkeella.
Ominaisuudet mallikohtaisia