Kuinka hygieeninen se on ilman pölypussia?

Sertifioidusti hygieeninen tyhjennys. Toisin kuin muut pölypussittomat järjestelmät, sen toimintaperiaate erottelee järjestelmällisesti karkean lian hienosta pölystä. Tämän jälkeen hieno pöly kerätään erilliseen säiliöön Gore® CleanStream® -hienosuodattimen avulla. Tyhjennyksen aikana hieno pöly pysyy hallinnassa. Tämä hienon pölyn innovatiivinen erottelu takaa hygieenisen tyhjennyksen ja on sen vuoksi sertifioitu.
Gore® CleanStream® -hienosuodatin
Innovatiivinen periaate, jonka mukaan karkea lika erotetaan läpinäkyvään pölysäiliöön ja hieno pöly erilliseen suodatinsäiliöön, mahdollistaa Blizzardin erityisen hygieenisen tyhjennyksen. Muihin pölypussittomiin järjestelmiin verrattuna Mielen Blizzard päästää huomattavasti vähemmän hienoa pölyä ilmaan tyhjennyksen aikana.
Click2open
Pölysäiliö voidaan helposti irrottaa laitteesta vetämällä kahvaa ylöspäin. Säiliö avautuu yhdellä tyhjennä-painikkeen painalluksella ja kaikki pöly putoaa roskakoriin.
ComfortClean
Ainutlaatuiset anturit valvovat Gore® CleanStream® -hienosuodatinta. ComfortClean-toiminto puhdistaa hienosuodattimen automaattisesti tarpeen mukaan. Muutaman sekunnin jälkeen Blizzard CX1 on jälleen käyttövalmiina jatkamaan tehokasta imurointia.
Poistoilmansuodatin
Mielen Blizzard CX1:n poistoilman suodatin säästää aikaa ja vähentää käyttöiän aikana aiheutuvia kuluja. Se ei kaipaa lainkaan huoltoa, ja sen laatu on niin erinomainen, että se kestää laitteen koko käyttöiän ajan. Sitä ei tarvitse koskaan vaihtaa tai puhdistaa.
Hygiene-kestosuodatin
Hygiene-kestosuodattimessa on erinomainen pölynsuodatus, ja se kerää 99,98 % kaikista hienoista hiukkasista*. Tämä on hygieenistä puhtautta, jota vaadit kotiisi. 
HEPA* AirClean -kestosuodatin
HEPA* 13 -kestosuodattimen ansiosta jopa pienimmät hiukkaset, kuten hieno pöly ja allergeenit, jäävät 99,999-prosenttisesti* järjestelmään. Lääketieteellinen organisaatio Allergy UK on vahvistanut tämän erinomaisen suodatustehon ja sertifioinut sen allergikoille sopivaksi. Mielen Blizzard CX1 on saanut laatusinetin tehokkaasta yleisestä pölynsuodatuksestaan.
Normin EN 60312-1 mukaisestiNormin EN 1822/2011 mukaisestiOminaisuudet mallikohtaisia