Optimaalista ylläpitoa Miele-kodinkoneillesi

Pyykinpesukoneet
Haluat varmasti, että pyykkisi puhdistuvat aina täysin Miele-pyykinpesukoneessasi. Varmista, että Miele-pyykinpesukone toimii virheettömästi koko elinkaarensa ajan puhdistamalla se säännöllisesti kokonaan. Mahdolliset saostumat poistuvat kokonaan, kun käytät Miele-pesukoneille tarkoitettuja pesuaineita. Puhdistamalla ylläpidät koneesi suorituskykyä.
Astianpesukoneet
Vain hygieenisen puhdas astianpesukone voi tuottaa täydellisen pesutuloksen. Siksi on tärkeää poistaa kaikki kalkki- ja rasvasaostumat. Tähän tarkoitukseen Miele tarjoaa valikoiman puhdistus- ja kalkinpoistoaineita. Nämä erityisesti Miele-astianpesukoneita varten kehitetyt tuotteet takaavat hygieenisen pesutuloksen myös vanhemmissa koneissa.
Integroidut keittiökoneet
Pinttyneitä tahroja ei usein voi välttää keittiössä työskenneltäessä. Oikean puhdistusaineen valinta on tärkeää, jotta tahrat voidaan poistaa kokonaan ja samalla varmistaa, että pinnat eivät vahingoitu, jolloin ne näyttävät uusilta pitempään. Miele tarjoaa siksi erityisiä pesuaineita ja hoitotuotteita, joilla voit hoitaa Miele-keittiökoneitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Nämä tuotteet tekevät kodinkoneiden puhdistuksesta lastenleikkiä.
Ominaisuudet mallikohtaisia