Tutustu Mielen tehokkaimpaan pölynimuriin.

Kehitetty ja valmistettu Saksassa.

Osta nyt

Uusi johdoton Triflex HX2 -varsi-imuri.

Älykäs, joustava ja täynnä energiaa. Mielen tehokkain pölynimuri huolehtii pölystä. Tutustu helppoon puhdistukseen 3-in-1-innovaation ja äärimmäisen imutehon avulla. 

Tutustu nyt

Miele Triflex HX2 varsi-imurit Kuluttaja-lehden testivoittoon!

Kuluttaja-lehti on tehnyt laajan vertailun johdottomista varsi-imureista. Mielen kaksi mallia Triflex HX2 Cat&Dog ja Triflex HX2 Pro ylsivät testivoittoon neljällä tähdellä.

Mielen Triflex testivoittajamalleja kehuttiin muun muassa äärimmäisen hyvästä karvojen ja hiutaleiden poistosta mattopinnoilta sekä murujen puhdistuksesta kovilta lattiapinnoilta. Myös äänitaso Mielen testivoittajissa oli kärkijoukon hiljaisin ja akunkesto testin parhaimmistoa. Triflexit saivat myös erittäin hyvät arvosanat käyttöönotosta ja liikuttamisesta, portaiden imuroinnista ja säilytyksestä sekä myös kilpailijoita leveämmästä suulakkeesta.

Miele Triflex HX2 Pro ja Triflex HX2 Cat & Dog varsi-imurit ovat saaneet testivoiton myös ruotsalaisessa Råd & Rön sekä tanskalaisessa Tænk kuluttajatutkimuksissa kategoriassa parhaat markkinoilla tällä hetkellä olevat johdottomat pölynimurit.

 

Hanki täysi 5 vuoden takuu ostoksen yhteydessä

Kampanja! Osta Miele Triflex valtuutetulta jälleenmyyjältä 1.9.2022-31.12.2023 aikana ja saat täyden 5 vuoden takuun uudelle varsi-imurillesi. Arvo 89,00 EUR. Huomaa, että kampanja koskee sekä Triflex HX1:tä että Triflex HX2:ta. Muista! Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä saadaksesi laajennetun takuun, on rekisteröidä Triflex -varsi-imuri verkkosivuillamme viimeistään 15.1.2024.

Suoritusteho

Koe dynaaminen puhdistus Triflex HX2:lla. Uudessa Digital Efficiency -moottorissa on 60 % enemmän imutehoa.1 Yhdessä sähkösuulakkeen ja suorituskykyisen Vortex-tekniikan kanssa Triflex HX2 päihittää jopa tehokkaimman johdollisen pölynimurimme.2

Lyömätön joustavuus

Mielen patentoitu 3-in-1-muotoilu3 mukautuu puhdistustarpeisiisi – puhdistaen pölyt ja liat siivoutulta alueelta. Vaihda vaivattomasti kolmen käytötilan välillä ja puhdista kotisi kaikki pinnat helposti.
 

3-in-1-muotoilu

Comfort-tila

Ergonominen ja vaivatonta imurointi Mukavuustilassa. Tässä tilassa imuri pysyy pystyssä ilman tukea.

 

Reach-tila

Vaikeasti saavutettaviin paikkoihin, esimerkiksi katonkulmiin ja huonekalujen alle.

Compact-tila

Valitse kätevä kompakti-tila nopeaa imurointia varten.

Jokaista lattiapintaa varten

Erittäin leveä sähkösuulake imuroi laajemman pinta-alan lyhyemmässä ajassa. Älykäs muotoilu - suulake tunnistaa automaattisesti eri lattiatyypit mukauttaakseen pyörimisnopeuden ja tehon. 

Raikasta ilmaa

Koe 99.999% suodatus. HEPA Lifetime -suodatin poistaa hienoimmat pölyhiukkaset.4 Puhdistamalla pölyn, allergeenien ja viruksista, HEPA-suodatin auttaa luomaan hygieenisen asuintilan.

Pitkä käyttöaika


Vaihdettavan VARTA Li-Ion -akun ansiosta voit imuroida jopa 60 minuuttia lataamatta akkua.Triflex HX2 Prossa on lisäksi ylimääräinen akku ja laturi, joten voit imuroida jopa 120 minuuttia.6

 

Mikä johdoton pölynimuri sopii sinulle parhaiten?

Triflex HX2 on saatavana useissa malleissa, joten johdottoman pölynimurimen löytäminen on helppoa
joka saavuttaa erinomaiset tulokset ja sopii myös erityisiin puhdistustarpeisiisi. 

Tutustu malleihin

 

Kehitetty Saksassa.

Valmistettu Saksassa

Jo yli 120 vuoden ajan Miele on rakentanut innovatiivisia laitteita, jotka kestävät pitkään. Yhdistämme innovaation mestarilliseen käsityötaitoon tinkimättä kestävyydestä ja tuomme sinulle laitteita, jotka tekevät elämästä paitsi helpompaa myös hauskempaa.

Vastuuvapauslausekkeet

1Vertattuna Triflex HX1:een.

2Puhdistusteho verrattuna Miele Complete C3 SGEF3:een STB305-3:lla (pölynpoisto matolta ja kovalta lattiatlta raoilla, kuidunpoisto matoista). Iec62885-2:n mukainen.

3Patentti: DE 10 2016 105 475 B4.

4Ehdotukset valittuihin malleihin standardien EN 1822/2011 ja IEC 62885-4 mukaisesti.

Koskee tehoasetusta 1 ilman sähkösuulaketta Multi Floor XXL kiinnitettynä.

Koskee tehoasetusta 1 ilman sähkösuulaketta Multi Floor XXL kiinnitettynä ja 2 pariston käyttöä.

Sivun alkuun