Tuotteiden kaikki edut yhdellä silmäyksellä - Vakumointilaatikko

Kohokohdat

Vakumointi 

Vakumointi kypsennystä ja säilytystä varten 

Ihanteelliset olot: vakumointi sopii ruoan säilytykseen, annospakkaukseen, marinointiin ja uudelleen sulkemiseen. 

    Kolme vakumointitehoa 

    Erittäin monikäyttöinen 

    Monipuoliset asetukset: kolme vakumointitehoa, joista voit valita vakumoitavaan ruokaan sopivimman.

    Valmistelu sous-vide-kypsennystä varten 

    Täydellinen valmistelutapa

    Sopii erinomaiseti sous-vide-kypsennykseen: vakumoituna ruoan aromit ja ravinteet säilyvät. 

    Näytä kaikki tuotteet, jotka sisältävät ”Valmistelu sous-vide-kypsennystä varten ”
    Exclusiv bei Miele

    Hipaisupainikkeet 

    Intuitiivista ja yksinkertaista 

    Tyylikäs ja helppo puhdistaa: helppo käyttää hipaisupainikkeiden ja segmenttipalkkien avulla. 

    Push2open

    Yksi painallus riittää 

    Avautuu hetkessä: kevyt painallus laatikon etulevyyn riittää.

    Paljon tilaa 

    Riittävästi tilaa kaikenkokoisille tuotteille 

    Pienille ja suurille määrille: vakumointialtaaseen mahtuu jopa 250 mm x 350 mm pussi. 

    Erityisominaisuudet

    Vakumointi 

    Vakumointi kypsennystä ja säilytystä varten 

    Ihanteelliset olot: vakumointi sopii ruoan säilytykseen, annospakkaukseen, marinointiin ja uudelleen sulkemiseen. 

    Kolme vakumointitehoa 

    Erittäin monikäyttöinen 

    Monipuoliset asetukset: kolme vakumointitehoa, joista voit valita vakumoitavaan ruokaan sopivimman.

    Käyttömukavuus

    Valmistelu sous-vide-kypsennystä varten 

    Täydellinen valmistelutapa

    Sopii erinomaiseti sous-vide-kypsennykseen: vakumoituna ruoan aromit ja ravinteet säilyvät. 

    Näytä kaikki tuotteet, jotka sisältävät ”Valmistelu sous-vide-kypsennystä varten ”
    Exclusiv bei Miele

    Hipaisupainikkeet 

    Intuitiivista ja yksinkertaista 

    Tyylikäs ja helppo puhdistaa: helppo käyttää hipaisupainikkeiden ja segmenttipalkkien avulla. 

    Push2open

    Yksi painallus riittää 

    Avautuu hetkessä: kevyt painallus laatikon etulevyyn riittää.

    Paljon erilaisia käyttötapoja 

    Runsaasti vaihtoehtoja 

    Vakumointilaatikon avulla voit pakata ruoan annospakkauksiin, valmistella sen säilytystä varten ja paljon muuta. 

    Täysin ulosvedettävät teleskooppikiskot 

    Kätevä ja ergonominen 

    Mitä ikinä tarvitsetkaan: Gourmet-lämpölaatikkomme tarjoavat laajan valikoiman käyttövaihtoehtoja. 

    Uudelleenkäytettävät vakumointiastiat 

    Pitkä käyttöikä 

    Ympäristöystävällinen vaihtoehto: vakumointiastiat ovat uudelleenkäytettäviä, toisin kuin vakumointipussit. 

    Paljon tilaa 

    Riittävästi tilaa kaikenkokoisille tuotteille 

    Pienille ja suurille määrille: vakumointialtaaseen mahtuu jopa 250 mm x 350 mm pussi. 

    Turvallinen

    Elintarvikekäyttöön sopivat vakuumipussit 

    Tarkoitettu erityisesti elintarvikekäyttöön 

    Varma pakkaus: Mielen vakuumipussit ovat lämmönkestäviä ja ilmatiiviitä eivätkä ne anna makuja ruokaan. 

    Ominaisuudet mallikohtaisia

    Lisätietoja kohteesta Vakumointilaatikko

    Monipuolinen vakumointilaatikko 

    Aromit säilyvät

    Mielen uusi vakumointilaatikko tarjoaa laajoja käyttömahdollisuuksia: vakumoimalla saat ruoan säilymään paremmin ja pitempään tai voit valmistella sen sous-vide-kypsennystä varten. Helppoa ja yksinkertaista: pakkaa ruoka muovipussiin, poista ilma ja saumaa pussi ilmatiiviisti. Voit vakumoida esimerkiksi yli jääneen ruoan ja pakastaa sen - ravinteet, maku ja vitamiinit säilyvät pidempään kuin pelkästään perinteiseen tapaan pakastamalla. Vakumoidut tuotteet myös vievät pakastimessa vähemmän tilaa. Myös nesteiden, kuten keittojen vakumointi on helppoa. Vakumointi on myös täydellinen tapa valmistella ruoka sous-vide-kypsennystä varten. Annoksiksi pakkaus, säilytys tai kypsennystä varten valmistelu – kaikki yhdellä laitteella. 

    Sous vide – hellävaraista vakuumikypsennystä

    Hellävarainen kypsennys, täydellinen makunautinto

    “Sous-vide” on ranskaa ja tarkoittaa “tyjiössä”. Tällä menetelmällä voit kypsentää ruoan vakuumipussissa höyryuunissa, tasaisessa matalassa lämpötilassa. Menetelmä on hellävarainen ja soveltuu erityisen hyvin lihan, kalan, kasvisten tai hedelmien kypsennykseen, koska niin maku kuin ravinteetkin säilyvät matalassa lämpötilassa. Matalan lämpötilan vuoksi kypsennysajat ovat sous-vide-kypsennyksessä pidempiä kuin perinteisessä höyrykypsennyksessä.

    Lisätarvikkeet ja pesuaineet

    Alkuperäiset lisätarvikkeet Tutustu shopin tuotteisiin Lisätarvikkeet