Tuotteiden kaikki edut yhdellä silmäyksellä - Vakumointilaatikko

Kohokohdat

Vakumointi 

Vakumointi kypsennystä ja säilytystä varten 

Ihanteelliset olot: vakumointi sopii ruoan säilytykseen, annospakkaukseen, marinointiin ja uudelleen sulkemiseen. 

Lisätietoja kohteesta ”Vakumointi ”

    Kolme vakumointitehoa 

    Erittäin monikäyttöinen 

    Monipuoliset asetukset: kolme vakumointitehoa, joista voit valita vakumoitavaan ruokaan sopivimman.

    Lisätietoja kohteesta ”Kolme vakumointitehoa ”

    Valmistelu sous-vide-kypsennystä varten 

    Täydellinen valmistelutapa

    Sopii erinomaiseti sous-vide-kypsennykseen: vakumoituna ruoan aromit ja ravinteet säilyvät. 

    Näytä kaikki tuotteet, jotka sisältävät ”Valmistelu sous-vide-kypsennystä varten ” Lisätietoja kohteesta ”Valmistelu sous-vide-kypsennystä varten ”

    Hipaisupainikkeet 

    Intuitiivista ja yksinkertaista 

    Tyylikäs ja helppo puhdistaa: helppo käyttää hipaisupainikkeiden ja segmenttipalkkien avulla. 

    Lisätietoja kohteesta ”Hipaisupainikkeet ”

    Push2open

    Yksi painallus riittää 

    Avautuu hetkessä: kevyt painallus laatikon etulevyyn riittää.

    Lisätietoja kohteesta ”Push2open”

    Paljon tilaa 

    Riittävästi tilaa kaikenkokoisille tuotteille 

    Pienille ja suurille määrille: vakumointialtaaseen mahtuu jopa 250 mm x 350 mm pussi. 

    Lisätietoja kohteesta ”Paljon tilaa ”

    Erityisominaisuudet

    Vakumointi 

    Vakumointi kypsennystä ja säilytystä varten 

    Ihanteelliset olot: vakumointi sopii ruoan säilytykseen, annospakkaukseen, marinointiin ja uudelleen sulkemiseen. 

    Lisätietoja kohteesta ”Vakumointi ”

    Kolme vakumointitehoa 

    Erittäin monikäyttöinen 

    Monipuoliset asetukset: kolme vakumointitehoa, joista voit valita vakumoitavaan ruokaan sopivimman.

    Lisätietoja kohteesta ”Kolme vakumointitehoa ”

    Gourmet-monipuolisuus

    Pitempi säilytysaika

    Pitempi säilytysaika

    Säilytä ruoka ihanneoloissa: kun vakumoit ruokasi, se pysyy tuoreena pitempään. 

    Lisätietoja kohteesta ”Pitempi säilytysaika”

    Marinointi

    Maku etusijalla 

    Loihdi uskomattomia makuelämyksiä vakumoimalla ruoka yrttien ja marinadien kera.

    Lisätietoja kohteesta ”Marinointi”

    Vakumointi annoksina

    Oikea määrä 

    Teitpä ruokaa sitten monelle tai yhdelle, vakumoi se pikku annoksina säilytystä tai sous-vide-kypsennystä varten. 

    Lisätietoja kohteesta ”Vakumointi annoksina”

    Vakumointi astioihin

    Aina täydellistä 

    Vakumoi ruoka tiiviisiin astioihin: herkät elintarvikkeet, kuten hedelmät ja yrtit eivät vaurioidu. 

    Lisätietoja kohteesta ”Vakumointi astioihin”

    Uudelleen sulkeminen 

    Ruoka pysyy tuoreena, myös avaamisen jälkeen

    Pidä ruoka maukkaan tuoreena: vakumoi kertaalleen avatut pakkaukset hellävaraisesti ja varmasti.

    Lisätietoja kohteesta ”Uudelleen sulkeminen ”

    Vakumointitölkit

    Tiiviisti suljettu

    Säilytä ruokaa turvallisesti, jotta se pysyy tuoreena: pesto, vauvanruoat yms. voidaan vakumoida tölkkeihin.

    Lisätietoja kohteesta ”Vakumointitölkit”

    Nesteiden vakumointi

    Turvallinen säilytystapa

    Säästä tilaa ja säilytä ruokaa turvallisesti: voit helposti vakumoida jopa nesteet muovipusseihin.

    Lisätietoja kohteesta ”Nesteiden vakumointi”

    Käyttömukavuus

    Valmistelu sous-vide-kypsennystä varten 

    Täydellinen valmistelutapa

    Sopii erinomaiseti sous-vide-kypsennykseen: vakumoituna ruoan aromit ja ravinteet säilyvät. 

    Näytä kaikki tuotteet, jotka sisältävät ”Valmistelu sous-vide-kypsennystä varten ” Lisätietoja kohteesta ”Valmistelu sous-vide-kypsennystä varten ”

    Hipaisupainikkeet 

    Intuitiivista ja yksinkertaista 

    Tyylikäs ja helppo puhdistaa: helppo käyttää hipaisupainikkeiden ja segmenttipalkkien avulla. 

    Lisätietoja kohteesta ”Hipaisupainikkeet ”

    Push2open

    Yksi painallus riittää 

    Avautuu hetkessä: kevyt painallus laatikon etulevyyn riittää.

    Lisätietoja kohteesta ”Push2open”

    Paljon erilaisia käyttötapoja 

    Runsaasti vaihtoehtoja 

    Vakumointilaatikon avulla voit pakata ruoan annospakkauksiin, valmistella sen säilytystä varten ja paljon muuta. 

    Lisätietoja kohteesta ”Paljon erilaisia käyttötapoja ”

    Täysin ulosvedettävät teleskooppikiskot

    Kätevä ja ergonominen 

    Erittäin kätevä: kokonaan avautuva laatikko on helppo täyttää ja tyhjentää.

    Lisätietoja kohteesta ”Täysin ulosvedettävät teleskooppikiskot”

    Uudelleenkäytettävät vakumointiastiat 

    Pitkä käyttöikä 

    Ympäristöystävällinen vaihtoehto: vakumointiastiat ovat uudelleenkäytettäviä, toisin kuin vakumointipussit. 

    Lisätietoja kohteesta ”Uudelleenkäytettävät vakumointiastiat ”

    Paljon tilaa 

    Riittävästi tilaa kaikenkokoisille tuotteille 

    Pienille ja suurille määrille: vakumointialtaaseen mahtuu jopa 250 mm x 350 mm pussi. 

    Lisätietoja kohteesta ”Paljon tilaa ”

    Turvallinen

    Ruoalle turvalliset vakuumipussit

    Tarkoitettu erityisesti elintarvikekäyttöön 

    Varma pakkaus: Mielen vakuumipussit ovat lämmönkestäviä ja ilmatiiviitä eivätkä ne anna makuja ruokaan. 

    Lisätietoja kohteesta ”Ruoalle turvalliset vakuumipussit”
    Ominaisuudet mallikohtaisia

    Lisätietoja kohteesta Vakumointilaatikko

    Monipuolinen vakumointilaatikko

    Aromit säilyvät

    Mielen uusi vakumointilaatikko tarjoaa laajoja käyttömahdollisuuksia: vakumoimalla saat ruoan säilymään paremmin ja pitempään tai voit valmistella sen sous-vide-kypsennystä varten. Helppoa ja yksinkertaista: pakkaa ruoka muovipussiin, poista ilma ja saumaa pussi ilmatiiviisti. Voit vakumoida esimerkiksi yli jääneen ruoan ja pakastaa sen – ravinteet, maku ja vitamiinit säilyvät pitempään kuin pelkästään perinteiseen tapaan pakastamalla. Vakumointi myös ehkäisee jääpoltetta. Vakumoidut tuotteet myös vievät pakastimessa vähemmän tilaa. Myös nesteiden, kuten keittojen vakumointi on helppoa. Pakkaa annoksiksi, valmistele säilytystä tai kypsennystä varten – kaikki yhdellä laitteella.

    Lisätietoja kohteesta ”Monipuolinen vakumointilaatikko”
    Sous vide – hellävaraista vakuumikypsennystä

    Hellävarainen kypsennys, täydellinen makunautinto

    “Sous-vide” on ranskaa ja tarkoittaa “tyhjiössä”. Tällä menetelmällä voit kypsentää ruoan vakuumipussissa höyryuunissa, tasaisessa matalassa lämpötilassa. Menetelmä on hellävarainen ja soveltuu erityisen hyvin lihan, kalan, kasvisten tai hedelmien kypsennykseen, koska niin maku kuin ravinteetkin säilyvät matalassa lämpötilassa pitkään kypsennettäessä.

    Lisätietoja kohteesta ”Sous vide – hellävaraista vakuumikypsennystä”

    Lisätarvikkeet ja pesuaineet

    Alkuperäiset lisätarvikkeet Tutustu shopin tuotteisiin Lisätarvikkeet