Luukku ei avaudu automaattisesti (QuickPowerWash)

Astianpesukoneen luukku ei avaudu automaattisesti ohjelman QuickPowerWash jälkeen, vaikka ohjelma-aika on kulunut loppuun. Kun QuickPowerWash-ohjelman jäljellä oleva aika on kulunut loppuun, näyttöön tulee ilmoitus Loppu/AutoOpen. Ohjelma on päättynyt.

Ohjelmassa QuickPowerWash luukku avautuu vasta 10 minuuttia ohjelman päättymisen jälkeen.

Nyt voit ottaa astiat koneesta tai kytkeä koneen virran pois päältä.
Jos et avaa luukkua tai kytke koneen virtaa pois päältä heti, astiat kuivuvat paremmin.

Puhallin käy tällöin vielä 10 minuuttia. Sen jälkeen luukku avautuu ja puhallin käy vielä 5 minuuttia.

Seuraavan 10 minuutin kuluttua astianpesukone siirtyy valmiustilaan.