Ohjelmavaiheen näytöt Huuhtelu, Kuivaus ja Loppu vilkkuvat

Astianpesukoneen ohjelmavaiheen näytöt Huuhtelu, Kuivaus ja Loppu vilkkuvat samanaikaisesti.

Kiertovesipumppu jumissa.

Jos konetta ei ole käytetty pitkään aikaan (viikkoihin tai kuukausiin) tai kun se otetaan käyttöön ensimmäistä kertaa, kiertovesipumppu voi olla kuivunut ja jumissa.

Ota siiviläsarja ulos pesutilasta.

Kaada koneen pohjalle litra lämmintä vettä (enint. 75 °C) (huomaa: palovammojen vaara), johon olet lisännyt 3–5 tippaa huuhtelukirkastetta, ja anna vaikuttaa viisi minuuttia.

Käynnistä sitten ohjelma uudelleen.

Toista tämä toimenpide 2–3 kertaa.

Kyseessä voi olla tekninen häiriö.

Kytke astianpesukoneen virta pois päältä.

Kytke astianpesukoneen virta muutaman sekunnin kuluttua takaisin päälle.

Valitse haluamasi ohjelma ohjelmanvalintapainikkeella.

Paina painiketta Start/Stop.

Jos virhe ei korjaantunut, ota meihin yhteyttä tai varaa huolto verkossa.

Suosittelemme Miele-tuotteita, ne pesevät lasisi, astiasi ja aterimesi perusteellisesti ja hellävaraisesti ja hoitavat samalla astianpesukonettasi.