Automaattista kalkinpoistoa/puhdistusta ei voitu suorittaa. Maitoventtiili ei ollut paikallaan.

Kahviautomaatin näyttöön tulee teksti Automaattista kalkinpoistoa ei voitu suorittaa. Maitoventtiili ei ollut paikallaan. Tai Automaattista puhdistusta ei voitu suorittaa. Maitoventtiili ei ollut paikallaan. Tätä ennen näytössä näkyi virhe F307.

Laitteessa on ohjelmistovirhe.

Valmista jokin maitoa sisältävä juoma, jotta laite tunnistaa taas maitoventtiilin.

Tämän jälkeen laite suorittaa automaattisen kalkinpoiston/puhdistuksen.

Ongelma korjautuu seuraavalla ohjelmistopäivityksellä.