Huuhtelu jatkuu / laite ei kytkeydy pois

Kahviautomaatin näytössä näkyy pitkään Huuhtelu. Kahviautomaatti ei kytkeydy pois päältä.

Kyseessä ei ole häiriö

Puhdistuspatruuna on otettu pois laitteesta. Jos otat puhdistuspatruunan pois kahviautomaatista, laite huuhtelee puhdistusletkun automaattisesti seuraavan pois päältä kytkeytymisen yhteydessä.

Puhdistusletkun huuhtelu saattaa kestää jopa 5 minuuttia.

Odota, kunnes huuhtelu on valmis. Kahviautomaatti kytkeytyy sen jälkeen itsestään pois päältä.

Älä kytke kahviautomaattia pois päältä ennen ohjelman Huuhtelu päättymistä, muuten laite käynnistää Huuhtelu-ohjelman uudelleen.