Maito/maitovaahto roiskuu / tulee putkesta purskahtamalla (vapaasti sijoitettava laite)

Maito/maitovaahto tulee kahviautomaatista epätasaisesti (roiskeina/purskahtamalla) (vapaasti sijoitettava laite).

Cappuccinatore tai maitoputki on tukossa.

Puhdista Cappuccinatore (sekä ulostuloputki ja maitoletku). Toimi seuraavasti:

• Nosta suojus irti etupuolelta, ks. kuva 1.

• Ota Cappuccinatore pois paikaltaan, ks. kuva 2.

• Pura Cappuccinatore osiin, ks. kuva 3.

• Pese Cappuccinatoren toisistaan irrotetut osat käsin tai astianpesukoneessa, ks. kuva 4.

• Kokoa Cappuccinatore. Asenna Cappuccinatore takaisin kahviautomaattiin, ks. kuva 5.

• Aseta suojus paikalleen, ks. kuva 6.

Jos ongelma ei korjaannu Cappuccinatoren puhdistuksen jälkeen, puhdista vielä koko maitoputkisto maitoputkien puhdistusjauheella.

Maitoputkien puhdistusjauhe on kehitelty nimenomaan näille kahviautomaateille. Voit hankkia maitoputkien puhdistusjauhetta Mielen verkkokaupasta.

Ohjeet maitoputkien puhdistukseen löydät laitteen käyttöohjeesta.

Puhdista maitoputket seuraavasti:

• Näytössä näkyy VALITSE JUOMA.

• Aseta Cappuccinatoren alle sopiva astia. Liuota puhdistusjauhe astiassa n. 1,5 dl:aan haaleaa vettä. Aseta astia kahviautomaatin viereen.

• Paina painiketta OK, kunnes VALIKKO tulee näyttöön.

• Kierrä kiertovalitsinta, kunnes näyttöön tulee HOITO. Paina lopuksi painiketta OK.

• Valitse PUHDISTA MAITOPUTKET ja vahvista valitsemalla OK.

• Valitse sitten KÄYNNISTÄ ja vahvista valitsemalla OK.

• Laita maitoletku astiaan, kun näyttö pyytää sinua tekemään niin. Varmista, että letkun pää tulee riittävän syvälle puhdistusaineliuokseen.

• Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

• Kun näyttöön tulee TOIMINTO PÄÄTTYNYT, paina painiketta OK.

Puhdista maitoputket päivittäin, niin niihin ei pääse kehittymään bakteerikasvustoja.

Cappuccinatore ei ole kunnolla kiinni suuttimessa ja järjestelmään pääsee ilmaa.

Varmista aina, että Cappuccinatore tulee kunnolla paikalleen. Paina Cappuccinatorea varovasti kädellä, kunnes sen alaosan ulostuloputki lukittuu ulostulo-osaan.

Maidon ulostuloputki on rikki.

Ota yhteys Miele Asiakaspalveluun.

Suosittelemme Miele-tuotteita, ne puhdistavat kahvikeskuksesi perusteellisesti ja hellävaraisesti ja samalla hoitavat sitä.