Poista patruuna ja hävitä se

Kahviautomaatin näytössä näkyy ilmoitus Poista puhdistusainepatruuna ja hävitä se ilmoituksen Poista puhdistusainepatruuna ja säilytä sijaan. Puhdistusainepatruuna ei ole tyhjä.

Ohjelmistovirhe.
Automaattinen puhdistus on keskeytetty kahdesti tai sitä ei ole suoritettu loppuun. Automaattinen puhdistus on siksi kytkeytynyt pois käytöstä.

Irrota patruuna.

Aseta patruuna takaisin paikalleen.

Näytössä näkyy Missä kunnossa patruuna on?.

Valitse käytetty.

Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Jos puhdistuspatruunassa on riittävästi puhdistusainetta, laite hyväksyy sen.