Mihin tarvitset tukeaKylmäsäilytys & Pakastus

Active AirClean -suodattimen vaihdon ilmaisin  näkyy näytössä

Näyttöön tulee symboli  (Active AirClean -suodattimen vaihto).

Active AirClean -suodatin täytyy vaihtaa.

Vaihda Active AirClean -suodatin.

Paina painiketta /.

Näytössä vilkkuu muiden symbolien vieressä symboli .

Paina lämpötilan säätöpainiketta ( tai ), kunnes symboli  alkaa vilkkua.

Paina painiketta OK.

Näytössä vilkkuu 1 (tarkoittaa: Active AirClean ‑suodatin on asennettu viinikaappiin). Symboli  palaa.

Paina lämpötilan säätöpainiketta ( tai ) niin monta kertaa, että näyttöön tulee 2 (tarkoittaa: aikalaskuri nollataan).

Paina painiketta OK.

Valitsemasi asetus tallentuu. Symboli  alkaa vilkkua.

Poistu asetustilasta painamalla painiketta /.

Merkkivalo  sammuu näytöstä.